Gastric sleeve och gastric bypass i Skåne/Malmö

Om du bor i Skåne med omnejd eller är intresserad av att genomföra en överviktsoperation i privat regi är GB Obesitas den klinik i norra Europa som har mest erfarenhet av den här typen av operationer. Chefskirurgen dr Hjörtur Gislason leder en grupp på sex stycken fetmakirurger som tillsammans genomfört över 18.000 viktoperationer som gastric sleeve och gastric bypass. När man bara gör en sak varje dag blir man riktigt bra på den man gör brukar dr Gislason säga – vilket stämmer bra om man ser på teamets få komplikationer.

Förutom att GB Obesitas genomför gastric bypass och gastric sleeve erbjuder de också den nya operationsmetoden SASI -single anastomosis sleeve ileal bypass. SASI är lämplig vid extra högt BMI, samt tilläggsoperation efter tidigare gastric sleeve om man fått viktuppgång på nytt. De utför även revisions- och komplikationskirurgi vid problem efter tidigare viktoperationer. I de fall en tidigare gastric bypassoperation inte fungerar och man provat ”allt”, så kan de hjälpa till och operera tillbaka en bypass till normal anatomi igen.

Ett standardpaket gastric bypass eller sleeve inklusive två års uppföljning kostar 75000 kr. Då GB Obesitas arbetar enligt ett fast-track-koncept har de i princip aldrig långa köer till operation. Lär dig mer via deras videos och på deras webb där allt finns på hela fem olika språk!

 

Mekanismerna bakom fetma – varför bantning inte fungerar!

GB Obesitas VD dr Carl-Magnus Brodén är en flitig debattör i frågor kring varför bantning inte fungerar där han ifrågasätter bantningsindustrin och bedriver  informationsverksamhet ämnat för både samhälle och sjukvård. Detta för att öka kunskapsnivån om hur vikt, övervikt och fetmasjukdom egentligen fungerar -inklusive att ta bort känsla av skuld och misslyckande hos patienten själv: ”…rör på dig mer och ät lite mindre så går du ner i vikt…” är INTE hur övervikt fungerar! Utöver kirurgi har de paket med läkemedelsbehandling av fetma, kombinerat med Öppna Föredrag enligt konceptet Best Weight.

Missa inte GB Obesitas filmklipp om du vill lära dig mer!

Gb obesitas Skåne logga

0

Senaste inläggen

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.