Godmorgon på er alla fina!

Tisdag idag och vardag igen. Igår var vi hela familjen lediga och satte oss i bilen för en långtur till Ullared och GeKå´s. Det har sin charm… Och himla bra att ha de flesta julklapparna och vinterkläderna till barnen avklarade. Fyndade en del till mig själv också. Nu när man fått byta ut hela sin garderob så är det uppskattat att betala lite mindre…

Idag tänkte jag följa Sofies bra idé och göra en presentation av mig själv. Vissa av er känner ju mig sedan innan, via min gamla blogg och via mitt instagramkonto @livmedsleeve. Men för er andra så kommer här en liten beskrivning av mig 🙂

Ps. Vi har lite bekymmer med bilder på bloggen, som snart kommer rättas till, men därför kör jag några inlägg med minimialt med bilder. Så småningom kommer jag öka upp bilderna, för jag personligen gillar bloggar med mycket bilder. Vad tycker ni?

Vem är jag?

Jo. Louise heter jag. Är 37 år gammal. Bor utanför Malmö med maken Micke och två söner. De är 7 och 3 år gamla. Arbetar som barnmorska och Enhetschef på Mama Mia Barnmorskemottagning mitt i Malmö. Älskar mitt jobb. Har verkligen världens bästa jobb. Älskar att följa mina mammor och familjer igenom en av de viktigaste perioderna i deras liv.

Gillar att pyssla, heminreda, laga mat, äta mat och mysa med min familj. Gillar inte att städa, vika tvätt, tvätta bilen, rensa avlopp och att leka med lego. Så det är skönt att man har en så fin man som jag har, så man kan dela på vissa saker:-)

Barndomen

Uppväxt utanför Helsingborg med mamma, pappa, en syster och bror. Sladdis. Lätt för det i skolan, hatade högstadiet, svårt att hitta mig själv i tonåren, svårt att stå upp för mig själv och att finna min roll bland kompisar. Alltid älskat mat, att laga och äta och planera, inte så förtjust i att baka.

Var lätt rund som liten, blev större i tonåren och större med tiden. Riktigt stor blev jag efter 25 års ålder och riktigt tjock efter att jag fört mitt yngsta barn. Skämts, hatat mig själv, pinat mig med kurer som inte fungerat. Extremt bra självförtroende och extremt dålig självkänsla. Alltid vetat att jag är bra på saker men alltid tvivlat på att jag duger som jag är. Mycket ångest senaste åren, panikångestattacker, hopplöshet…

Men ändå alltid väldigt glad. Pigg, glad för folk, glad för fest och samtal. Skrattig, lite clownig… men innerst inne en tjej som aldrig varit riktigt glad hela vägen igenom.

Bästa valet i livet

Den 18 oktober 2017 opererades jag med Gastric Sleeve och det är verkligen, VERKLIGEN det bästa jag gjort. Drygt ett år innan dess började tankarna på operation forma sig, innan dess kände jag inte till så mycket om det. Men när jag väl läste på och slutligen bestämde mig, så gjorde jag det val som verkligen format mig till den jag egentligen alltid önskat. Förutom att kroppen ändrat sig 44 kg mindre så har mitt inre äntligen hittat sitt rätta jag.

Äntligen är jag den Louise jag förtjänar. Äntligen mår jag så som jag alltid önskat. Äntligen är jag glaaaaaad på riktigt (och naturligtvis ibland sur, arg, trött och besviken) och innerligt avslappnad.

Kram på er alla, nya och gamla läsare.
Louise ♥♥♥

 

Sharing is caring!

0

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg