Vi som bloggar på Levdittliv

På Levdittliv har vi samlat bloggare som genomgått en gastric sleeve eller gastric bypass. Alla har olika erfarenheter och olika saker att förmedla. Vi har också bjudit in en kirurg inom överviktskirurg som också driver en egen blogg. Trevlig läsning!

Jasmine

Gastric Sleeve, januari 2019

Här har ni en matlagnings- och inredningstokig tjej ifrån Karlstad. Jag är sambo, pausad lärarstudent och arbetar som stödassisten.
Sedan barnsben har jag kämpat med vikten och hoppas att det här verktyget som jag nu fått ska kunna hjälpa mig att en gång för alla kunna nå en bekväm vikt, må bra och i framtiden kunna skaffa barn.

Sofie

Gastric Bypass, januari 2018

4 barns mamma med Diabetes typ 1 och Hypotyreos. Har i 22 år viktpendlat över 300 kilo. Brinner för kost, hälsa och styrketräning. Andra stora intressen är resor och shopping. Min filosofi är att aldrig ge upp och att det mesta sitter i huvudet.

Louise

Gastric Sleeve, oktober 2017

Opererades med Gastric Sleeve oktober 2017. Jag är fru, mamma till två pojkar och barnmorska. Min operation är utan tvekan det bästa jag gjort i mitt liv. Den har givit mig hälsa, styrka och lycka. Jag vill gärna hjälpa och inspirera andra som funderar på operation, precis står inför operationen eller som har gjort den. Min blogg är för er.

Göran Lundegårdh

Läkare (kirurgi)

Dr Göran Lundegårdh har arbetat med överviktskirurgi sedan slutet av 80-talet. Han startade den första privata överviktskirurgiska kliniken på Sophiahemmet år 2000. Sedan dess har han startat och byggt upp kliniker i Köpenhamn, Helsingfors, Luleå och Simrishamn. Sedan 2001 har han enbart arbetat med överviktskirurgi och utfört över 6000 operationer!

Sophia

Gastric Bypass, januari 2019

Stockholmstjej som jobbar som konsult och gillar att sjunga, (helst i duschen eller framför hallspegeln).
Kämpat mot övervikt och kroppen ända sedan tonåren och fick diagnosen hypotyreos för några år sedan. I januari 2019 gjorde jag min Gastric bypass och är så tacksam för mitt verktyg jag har fått!
-Vi är på en förändringsresa, låt oss göra den tillsammans!

Ursula

Gastric Sleeve, februari 2018

Gift och mamma till två och arbetar som specialpedagog. Har under hela mitt vuxna liv varit en viktpendlare av rang.
2018 var året då jag äntligen tog kontroll över min vikt. Jag valde att göra en Gastric Sleeve och det är ett av de bästa besluten jag någonsin tagit! Numera är jag hälsosamt normalviktig, mår så himla bra, orkar mer och framför allt så skäms jag inte längre för den jag är och hur jag ser ut.

Linus

Gastric Sleeve, november 2018

Kreativ pappa till en prinsessa på 4 år som en dag i badlandet frågade varför pappa inte kan åka rutschkanan med henne. Den dagen bestämde jag mig att få medicinsk hjälp och ta steget till en överviktsoperation. Älskar matlagning, resor runt världen och är tekniskt tokig.
Siktar på att under 2019 genomföra en Mini triathlon samt springa ett 1- mils lopp och slå min gamla tid!

Kristian

Gastric Bypass, december 2019

35-årig dalmas som jobbar inom sjukvården. Bor tillsammans med make och hunden Frasse. Har varit överviktig sedan mellanstadiet och kämpat med vikten sedan dess... Fick till slut nog och skickade in en egenremiss! Efter 1 års väntan med provtagning, gruppinformationer och läkarträffar är det nu äntligen dags för min gastric bypass-operation i Mora. Den 2 december är det dags!

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.