Vi som bloggar på Levdittliv

På Levdittliv har vi samlat bloggare som genomgått en gastric sleeve eller gastric bypass från olika delar av landet och med olika profiler och erfarenheter. Allt för att du som läser ska kunna ta del i hur andra upplever livet som överviktsopererad. Just nu söker vi dig som vill blogga och som snart ska överviktsopereras. Vi skulle också gärna knyta till oss män som har eller ska opereras.

Amanda

Gastric Bypass Januari 2019

Jag har varit överviktig en större del av mitt 23-åriga liv och jojo-bantat upp och ner. Nu är det förhoppningsvis slut på det för nu börjar starten på ett mer hälsosamt liv med hjälp av en gastric bypass på Lindesbergs sjukhus utanför Örebro. Den här bloggen handlar om förberedelserna inför operationen och såklart om livet och framstegen efter.

Meléne

Gastric Sleeve december 2016

Gift 3-barnsmamma som arbetar som kontorschef. Mina intressen består numera av löpträning, kost och hälsa och jag älskar att peppa andra. Min Gastric Sleeve var startskottet för en fantastisk resa inom mig själv. Tillsammans med bra kost och träning så var den precis rätt hjälpmedel för att äntligen lämna åratal av jojobantning bakom mig. Ett av mina livs bästa val!

Sofie

Gastric Bypass januari 2018

4 barns mamma med Diabetes typ 1 och Hypertyreos. Har i 22 år viktpendlat över 300 kilo. Brinner för kost, hälsa och styrketräning. Andra stora intressen är resor och shopping. Min filosofi är att aldrig ge upp och att det mesta sitter i huvudet.

Louise

Gastric Sleeve oktober 2017

Opererades med Gastric Sleeve oktober 2017. Jag är fru, mamma till två pojkar och barnmorska. Min operation är utan tvekan det bästa jag gjort i mitt liv. Den har givit mig hälsa, styrka och lycka. Jag vill gärna hjälpa och inspirera andra som funderar på operation, precis står inför operationen eller som har gjort den. Min blogg är för er.