Så spännande att äntligen få sätta igång, jag varit så taggad på att lägga ut första inlägget. Ska bli så himla kul att kunna lägga ut uppdateringar om tankar och funderingar nu före min Gastric bypass operation och såklart framstegen och tankar efter.

Jag startade ganska nyligen ett instagram konto för att kunna lägga ut vikt/operations relaterade inlägg, nu har jag även bloggen så det känns superbra att ha flera sätt att nå ut och kanske kunna inspirera andra som har funderingar på en överviktsoperation. Känns också väldigt kul att få blogga för en hemsida som levdittliv som verkligen är till för överviktsopererade och oss som väntar eller har funderingar runt operationen.

Hoppas ni vill följa mig och att ni kommer tycka mina inlägg är intressanta, har ni några frågor eller något önskemål om vad jag kan skriva om så släng iväg en kommentar, jag kommer läsa och svara på alla kommentarer.

Följ mig gärna på instagram där jag heter, nomorelazydays

Blir en lite längre presentation om vem jag är och varför jag har bestämt mig för att göra en överviktsoperation i nästa inlägg

Kram Amanda

Sharing is caring!

0

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg