Hej på er! Nu är det redan mitt på veckan igen. Inte klokt vad tiden går. På gott och ont. Snart är det jul! Men innan dess ska jag hinna operera mitt värsta Bren för åderbråck. Och ni får så klart hänga på! Här och här kan ni läsa om vad som hände när jag gjorde mitt högra ben.

Idag får ni lite härliga tips på vad som ofta finns hemma hos mig. Lunch och middag nu för tiden är inte så annorlunda än hur det var i mitt hus innan operationen. Men mellanmålen är väldigt annorlunda. Var inte alls bra på mellanmål tidigare. men nu är det verkligen min specialité tycker jag :-). I ett annat inlägg har jag visat er mitt kylskåp, titta gärna även där!

Ägg som ni ser ovan; DET FINNS ALLTID hemma hos mig. Äggröra är standard på helgfrukostar men även till mellanmål i veckorna. Gör alltid extra stor sats äggröra på helgen så att jag har någon liten burk att ta av till jobb-mellanmålen. Sedan brukar det också finnas:

Från vänster uppe:

Kvarg

Finns alltid här. idag både naturell och vanilj. Men ofta finns det bara naturell, det är min favorit. Den har jag tillsammans med grönsaker och oliver och lite olivolja, salt och peppar. Varje vecka!

Köttbullar

Det finns inte alltid här. Men ofta. Är ju en barnfamilj så det är bra att ha sådana färdiga i kylen, måste erkännas. Ska vi äta det till middag med sås och potatis gör jag hellre egna men dessa är också utmärkta för oss alla. Även för mig som mellanmål. 2-3 köttbullar, några gurkstavar och en ostbit är tips på ett bra och snabb-förberett mellanmål!

Skagen/räkröra

Det finns i princip alltid. men herregud, det är ju så gott! Jag äter på det på macka, på avokado, eller tillsammans med kvargen + grönsakerna som jag beskrev ovan. Mums!

Choklad

Jajamän. Älskar ju choklad. Vill inte leva utan det och sådana här små godbitar finns ofta någonstans gömt (från maken) i kylen. Inte som ett perfekt mellanmål men tillsammans med något annat kan det absolut bli ett perfekt mellanmål en lördagseftermiddag!

Ostar

Oj ohoj. Livets goda. Dessertostar och en god hårdost finns ALLTID i min kyl. Mums!

Oliver

Så gott. Satsa på riktigt goda sådan annars kan det vara. Dessa är från ICA men förvånansvärt goda och prisvärda! Testa! Även dessa har jag med kvarg + grönt!

Paté eller andra charkprodukter

Denna gången köpte jag några skivor murkelpaté men annars kan du alltid hitta olika slags korvar, skinkor, salamis osv i min kyl. Tillsammans med ost, grönsaker eller mina protein-lökpajer . Oh la la!

Lite mer ost

ja ost kan jag inte få för mycket av, så några Baby-Bel fick senast jag handlade följa med hem. Ost är ju livets bästa, är det inte det?

 

Kram på er!

Ha en riktigt fin dag!
Louise

 

Sharing is caring!

0

Kommentarer

Blir alltid lika glad när jag ser att du lagt ut ett nytt inlägg! ? Tusen tack för all inspiration ❤️

Saknar dock en ”gilla-knapp” här på sidan ?

0

Vad glad jag blir Minna! Ja vi jobbar på det och jag har fått lovat att vi ska få en sådan, jag vill också ha….?☺️
Kram på dig!
Louise

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg