18 April idag. 6 månader har gått sedan min operation.

Jag har tagit prover till Aleris och skickat in och fått godkänt på dem. Vitaminer och andra variabler i kroppen är alltså bra. Nästa gång jag kontrolleras är vid 1-års kontrollen i höst.

Blodprover

 

Det står 80,5 kg på vågen och jag har snart minskat 35 kg. Från början tänkte jag att 80 kunde vara mitt mål, men nu fortsätter jag nedåt. Tänker att 75 blir jag nöjd med men kanske…. 70 hade varit perfekt. Vi får se! Jag bestämmer ju egentligen inte helt själv. Vikten kommer ju stanna när jag kommit till en jämnvikt och jag kommer aldrig någonsin banta igen!

Nu minskar jag cirka 0,2-0,3 kg/vecka.

 

Jag för 6 mån sedan 3 mån sedan och idag!

Jag har börjat löpträna. JAG?? Ok mina vänner, jag har aldrig sprungit för motion tidigare i mitt liv. Bara så att ni förstår!

Har försökt men inte klarat det. Hö knä har gjort för ont och jag får blodsmak i munnen av ansträngningen. Power-walking absolut… men springa mer än en lyktstolpe? inte jag! Men nu! Nu ska jag bli en löpare. Har startat en app som ska lära mig kunna springa 5 km på åtta veckor och jag är grym. Klarar mer och orkar mer än jag trodde!

 

 

Jag har blivit grym på att fixa mellanmål också. Jag äter alltid så gott. Kvällsmålet kl halv nio på kvällarna är mitt favoritmål. Då blir det ofta en smörgås med något gott på eller charktalltik!

 

Proteinlökpaj
Proteinlökpaj med skinka
Charktallrik
Mozzarella, Parma och basilika

Jag har outat mig på Facebook. Jag är så stolt över mig själv för mina resultat, men också för att jag vågade be om hjälp via en operation. Skäms inte för ett öre. Är bara stolt. Så nu tog jag steget och berättade om detta på Facebook och fick stående ovationer. Bara massa härliga tillrop så det känns så toppen!

Inga av mina vanliga kläder passar längre. Kul bekymmer men också lite tufft. Det är ju kul att köpa fina kläder… nya, men ärligt, hur kul är det att lägga tusenlappar på nattlinne, trosor, träningskläder, myskläder osv. Har en låda på vinden med gamla kläder som inte passar längre och den rotar jag i nu. Både billigt, praktiskt och dessutom väldigt härligt att hitta gamla fina kläder som jag tidigare vuxit ur. Dessutom fått kläder av en vän som tröttnat på hennes garderob och vi har numer samma storlek. Himla snällt. ♥

Mina åderbråck börjar synas alltmer på benen. De har nog inte försämrats men under fettet låg de och lurade och nu har det kommit fram. Ingen fara, men lite tråkigt nu när man börjar tycka det är ok att visa sig i kjol. Men det får jag ta tag i en annan dag!

Älskar före-efter bilder. Gör ni?

Så nu kommer snart sommaren. Och jag längtar efter den. Finns ingen ångest i årstiden längre. Det fanns det inna,  jag lovar… Visa sig… bikini…kjol… dessa leggings man alltid måste ha under kjol/klänning för att låren inte ska skava, semester och viktuppgång som alltid kommer efter det… suck.
MEN inte nu! Nu är det andra bullar och I can’t wait...!

Louise

 

 

 

Sharing is caring!

1+

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg