Sen jag gjorde min gastric bypass har jag knappt vågat testat att äta något sött/onyttigt. Tre veckor efter operationen åt jag en bit pannkaka med lite nutella, då fick jag värsta dumpingen och mådde illa i flera timmar. 

Nu har jag iallafall testat lite nyttigare alternativ. Blandannat wellibites, proteinrika jordnötsbågar och några olika chokladsorter från nellies dellies.  Det har funkat riktigt bra att unna sig lite sånna godisalternativ till myset på fredag och lördagskvällar. Innan operationen var jag konstant sugen på sötsaker, men nu efter operationen är jag inte alls sugen på sött. Jag blir mer suger på grönsaker med dipp eller frukt. 

Är ni sötsugna efter operationen? Vad unnar ni er när ni ska lyxa till det lite till helgen?

Följ mig gärna på instagram nomorelazydays 

Kram Amanda ❤️

Sharing is caring!

2+

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg