Här är vi alla sjuka

Just nu är det sjukstuga här hemma, jag är förkyld, sambon också men enligt han är han nästan döende och som om inte det räckte blev det ett akut vetrinärbesök med Bailey i lördags… 

Bailey har varit dålig i magen ett par dagar. Men sen i lördags började han gå runt och skaka och kissade extrema mängder, trots att han knappt fått i sig något. Jag ringde vetrinären och de sa att jag skulle komma in med honom, eftersom han bara är fyra månader och valpar lätt kan bli uttorkade. Han är ju verkligen min lilla bebis så när han mår dåligt så gör det så ont i mitt ”mammahjärta”. Mitt katastrof tänk började direkt, jag tänkte bara på det värsta jag kunde komma på. Att hans njurar hade lagt av eftersom han kissade sånna extrema mängder. Men det var inte njurarna utan ”hundmagsjuka”, han fick speciell mat och lite mediciner för diarré och kräkningar. Känns så skönt att det inte var lika allvarligt som jag hade målat upp. Jag blev mycket lugnare efter vi hade varit hos veterinären och fått konstaterat att det ”bara” var ”magsjuka”.  Idag är han piggare och har inte längre diarré, så det känns skönt att det blivit bättre så snabbt.

 

”En gång är ingen gång”

I lördags blev det inte en bra matdag eftersom fokuset inte låg på maten. Jag åt en hårdmacka med skinkost och lite keso till frukost. Sen kokade jag lite grönsaker och stekte lite kycklinglårfilé. Det åt jag både till lunch och middag igår. När jag var hos veterinären så delade jag och mamma på en Vasa sandwich med paprikasmak, som jag köpte i en sån där automat. På kvällen åt jag propud med hallon och några protein jordnötsbågar till filmen i soffan.

Det blev en dag som jag inte fick i mig alla mina måltider, inte åt jag var tredje timme heller. Men det kanske inte gör så mycket, jag äter ju alltid annars mina måltider som jag ska. Vad säger man, en gång är ingen gång.

Hoppas eran helg var bättre! 

Om ni har några tips på inlägg ni vill att jag ska skriva, eller har några frågor ni skulle vilja ha svar på så släng iväg en kommentar.

Följ mig gärna på instagram nomorelazydays 

Kram Amanda❤️

Sharing is caring!

1+

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg