Hej! Allt bra idag! Mitt på veckan redan. Tiden springer iväg när man har roligt, är det inte så?

För mig är det så. Har fullt upp med mitt härliga jobb som barnmorska och enhetschef på Mama Mia Malmö. Jobbar också rätt mycket med denna blogg och mitt instagramkonto. För mig så ger detta så himla mycket. Jag startade denna bloggen i juni 2018 för jag tyckte den saknades. Jag själv saknade en blogg som uppdaterades ofta och som kunde ge en stöd och pepp i denna viktresa. Jag hittade faktiskt inte någon alls…

Jag själv tycker en blogg ska vara levande och uppdateras ofta, annars tappar man intresset. Jag följer själv cirka 5 bloggar som jag läser dagligen. Och om de uppdaterar för sällan så tröttnar jag.

Dessutom så märkte jag, att de bloggar som fanns, var ofta uppdaterade i början av deras resa men sedan verkade det som om bloggförfattarna tröttnat själv.. och jag var ju så intresserad av att veta hur det gick för dem efter en lång tid. Hur var det 1 år efter en överviktsoperation? Mådde de bra? Ångrade någon sig? Biverkningar? Gick de upp igen efter en tid?… Men inget sådant fanns att finnas…

Så då tänkte jag:

Jag gör det själv då!

Louise sitter i grå soffa, håller en halv vid sidan av huvudet. Ler.

Så det är därför jag skriver. För jag hoppas att någon blir inspirerad och får hjälp med sina tankar. man är ju ofta rätt ensam med dessa tankar. Om man inte har någon som gjort en operation i sin absoluta närhet, så har man ju inte heller så många att fråga. Visst, klinikerna finns där för en i början, men det är ju mest om något gått fel… Jag vill kunna stödja och ge info om alla annat också. Allt härligt, alla tankar man kan ha, känslor…

Så när jag får sådana här inlägg på min instagram så blir jag så in i bänken lycklig!

Kan ni förstå? jag blir så glad och själv så inspirerad att fortsätta. Så tack Johanna!

Det hon talar om är att jag var med i dagstidningen Sydsvenskan hösten 2018. En journallist intervjuade flera olika personer som gjort någon förändring i livet. Jättekul.

Bild från tidningen på Louise och artikeltext

Det var bara en liten artikeldel om mig men ack så kul. Och jag fick flera nya följare här, såg jag på statistiken, så himla kul var det!

Tack för att ni kommer hit och läser och tack för att ni orkar kommentera ibland. jag vet själv hur det är… man läser och tycker att det är bra men man orkar inte skriva något.
Men jag blir väldigt glad om ni skulle vilja kommentera mer, om inte annat än för att ge förslag på inlägg ni önskar!

Eller tryck tummen upp här nedanför om ni gillar det ni läser!

Ha nu en riktigt fin onsdag! Vi hörs snart igen!

kram på er

Louise

 

Sharing is caring!

15+

Kommentarer

Precis så kände/känner jag! Och blev så glad när jag hittade din blogg och har följt med hit 🙂 Har själv bloggat (butterflytina.se) i många år och saknar det faktiskt 🙂 Så snälla fortsätt att inspirera! Kram Tina.

0

Åh tack Tina, du gör mig så glad! Stor kram till dig! Och ja, jag fortsätter gladeligen när sådana som du läser!
Louise

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg