Igår berättade jag om vår fantastiska dag i Göteborg. Så härligt det var att träffa alla bloggkollegor!

Vi bjöds på en fantastisk lunch på Restaurang Olivia på Avenyn. Helt makalös salladsbuffé med underbara varianter av tillbehör. Den tallriken hade ärligt nog varit perfekt i sig själv till lunch för mig.

Mozzarella, minipaj, grönsaker, aioli, oliver, kronärtskocka… mums vad gott!

Sedan kom själva maträtten in. Valde en tagliatelle m lax och soltorkad tomat i en krämig sås.

Fantastisk. Meeen…

Så klart för mycket för mig. Men jag fick i mig nästan all lax i alla fall.

Jag har ju berättat för er förr om min kamp mot matsvinnet och att jag ofta väljer att be om doggybag att ta rester med mig hem. Så onödigt att slänga bra mat. Varför slösa liksom?

Har aldrig mött motstånd i detta. På 1,5 år sedan min op. Alltid fått glada miner och en burk att, antingen själv lägga över maten i, eller som de fyllt i köket. Ingen har nekat mig!

Men i fredags. Icke. Servitrisen säger att de inte har någon burk. Finns inte. De kan inte uppbringa ett enda kärl för mig att sparar min mat i. Urbota dumt!

Så värdefull och helt perfekt mat slängdes. Så onödigt. Så restaurang Olivia fick en stor tumme ner ?? från mig!

Ha en skön söndag!

kram

Louise

 

Sharing is caring!

2+

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg