Jag har aldrig ätit kvarg i hela mitt liv innan operationen. Någon gång kesella i något bakrecept men annars.. icke!

Men sedan operationen okt-17 äter jag det i princip varje dag. Tyckte det var rätt strävt i början men har vant mig mycket!

Jag är inte alla förtjust i de smaksatta varianterna, de blir syntetiskt söta.. så jag har hållit mig till den naturella. Ibland med frukt och bär men oftast mima egenkomponerade varianter med hackade grönsaker på toppen.

tre burkar med grönsaker i . Även en del av ett blått lock syns i bild

Älskar dem! De är fantastiska för magen på eftermiddagarna. Mättar helt perfekt och är supergoda!

Brukar oftast ha någon av dessa hemma i kylen;

 

Någon gång har jag köpt en från Lidl som är väldigt god och krämig men den är utan lock (bara folietopp) så jag har stört mig på det lite ☺️.

Någon gång har jag köpt yoghurt istället men det ger för lite protein.. Fetthalten bryr jag mig inte om, brukar faktiskt oftast leta efter produkter med mer fett i för det smakar godare och jag behöver inte längre jaga fettfattiga produkter 😍 men den låga andelen protein är inte bra så oftast går den bort.

MEN!!!

Häromdagen fick jag ”fel” produkt (ersättningsvara) från Willys.se och då fick jag hem denna;

Mycket skeptisk var jag. Fettfri… hmmm.

Den är säkert sur och eländig…

Men döm om min förvåning! Den var sååååå god. Krämig, inte alls sur. Bara härlig! Och 10% protein är ju bra!

Denna kommer jag fortsätta med! Utan tvekan! Har ni provat den? Gör det! Även fått info via Insta att den finns i småförpackningar också! Gud så bra!

Testa och återkom gärna här. Vad tyckte ni?

kram på er i stugorna!

Ni är superviktiga för mig, glöm inte det!

Louise

 

Sharing is caring!

2+

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg