Levdittliv – inför  och efter din överviktsoperation

Det finns cirka 100.000 överviktsopererade bara i Sverige och många som funderar på att genomgå en operation. Vi vill att Levdittliv ska vara den naturliga platsen på nätet där Du ska kunna få dina frågor och funderingar besvarade av andra som är eller har varit i samma situation som Du. Vi har därför knutit till oss bloggare som är- eller som ska genomgå en överviktsoperation och som vill dela med sig av sina erfarenheter kring detta på ett sätt som vi, eller vården aldrig kan – genom egna erfarenheter. 

Det som publiceras i bloggarna på levdittliv har respektive skribent aktivt valt att skriva om; bloggarna skriver om sådant som intresserar dem eller som de tror intresserar läsarna. Baricol i form av ägare censurerar inget av det bloggarna skriver. Kommentarer välkomnas och godkänns av bloggarna själva så länge de inte innehåller personangrepp.

Övriga texter på Levdittliv håller på att omarbetas av läkare och dietist. De svar du finner under ”Fråga doktorn” har kirurgen Göran Lundegård besvarat.

Baricol Bariatrics har tagit över sajten Levdittliv med målsättningen att erbjuda ännu en kanal som kan bidra med information och kunskap på nätet både inför och efter en överviktsoperation.

Vi vill göra livet bättre för överviktsopererade!

Senaste inläggen

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.