Igår gick jag runt hela dagen och var sugen på kebab så det fick bli kebabsallad fast ”hemmagjord”. Jag har alltid varit svag för kebab, så när jag har beställt från någon pizzeria har det alltid blivit kebabtallrik med pommes,  vilket inte är särskilt nyttigt. Men nu gjorde en variant hemma. Jag köpte fryst kebab och skar lite sallad och rödlök och åt med Rydbergs vita kebabsås. Så gott och inte lika onyttigt som en kebabtallrik från pizzerian. Tycker det känns så bra att man kan äta det man tycker är gott med gott samvete eftersom man äter så pass små mängder. Jag hade även kunnat beställa en kebabsallad från pizzerian, men känns rätt onödigt med tanke på att jag vet att jag inte kommer äta upp den. Så nu blev det både nyttigare, billigare och så slapp jag kasta massa mat.

Imorse testade jag salladswrap som jag såg på ett klipp på Instagram, superenkelt och jättegott. Tog två blad från romansalladen och sedan hade jag ost, kalkon och tomat. Jag rullade jag bara ihop salladsbladen med allt i och så hade jag jättegoda salladswraps till frukost. Jag älskar enkla maträtter, speciellt på morgonen när man är ganska otaggad på att ställa sig vid spisen. Smakar som en lyxig macka, utan själva mackan. Men min mage klarar inte av mjuktbröd, inte än iallafall så det kändes som ett bra alternativ till en smörgås

Ikväll åt vi tacos, gud så gott det var! Jag har inte ätit det på säkert 4 månader och jag längtar tills imorgon när jag får äta resterna från tacosen?

Följ mig gärna på Instagram nomorelazydays

Kram Amanda ❤️

Sharing is caring!

2+

Kommentarer

Åh så gott allt ser ut. Vilket bra tips på salladswrappen. Jag opererades för 4 dagar sedan o ”sliter” med flytande.

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg