Natten för 23 år sedan,”sista chokladkakan åts” innan min 1;a Överviktsoperation

I dag är en stor dag i mitt liv. Just nu för 23 år sedan skrevs jag in på Huddinge sjukhus – en dag jag aldrig kommer glömma. Resan från den dagen till dagens destination går knappt att sätta ord på.

23 år i med & motgång kommer mer om det i Nyhetsbrevet på LevDittLiv den 13/9-2017 ”Klicka här för att ansöka”

Att vända det omöjliga till möjlighet gick och jag är stolt, osvenskt. Vet du att jag önskar alla vore stolta och basunerar ut vilken väg du med valt. En behandlingsväg ingen Quic fix.

Innan jag somnade denna kväll för 23 år sedan, smög jag in 100 gram CHOKLAD en äkta Marabou, den sista chokladkakan trodde jag att jag åt då……..

Vi är inte vår vikt. Vad jag väger säger inte hur jaget mår. Därav finns inga vikter på de bilder ni finner på  LevDittLiv eller Sileo – Sjukvård & Friskvård olika språk.

Kropp & själ P1 medverkade Mia Ånemyr gjorde en överviktsoperation, men trots att hon inte kunde äta samma mängder mat hittade hon nya vägar för att få i sig skräpmat. Hon drack chokladsås med krossade kex och snart hade hon gått upp de flesta kilon hon tappat. Det var inte förrän hon på allvar lade om sin kost som hon fick den vikt hon strävade efter.

Stor kram till dig
Mia Ånemyr
Koordinator på vårdguiden LevDittLiv
Kost & Livsstilsexpert
Författare