Efter fetmabehandling med Gastric bypass & Gastric Sleeve missa inte provtagningen

Provtagning efter Gastric bypass & Gastric Sleeve 

Vårdguiden LevDittLiv har ett unikt samarbete med Werlabs ett provtagningspaket. För dig som känner att du vill ha ett privat komplement. Årliga provtagningar är att rekommendera dig så du har kontroll  på dina värden. Många förlitar sig på att sjukvården skall ha full kontroll…

Ja så borde det vara. Men var vaken så du har kontroll själv.  Du som är överviktsopererad tänk att det är ditt liv och skapa dig den kunsap du behöver för att verkligen komma dit du vill tillsammans med din behandlingsform som du valt, det kan vara en Gastric Bypass eller en Gastric Sleeve. i vissa fall där det föreligger ett högt BMI görs Duodenal swich förr gjordes även Gastric Banding.

Den bästa frågan du kan ställa till alla som du väver in i din behandling ÄR att ta för vana att alltid stämma. Är den kunnig i ämnet Obesitas eller inte? Är det en läkare på VC som är fantastiskt bra på mycket eller är det en specialist du frågar. Så bör du tänka på i allt efter den dagen du bestämt dig för att behandla din sjukdom fetma med Kirurgi. Tänk att det är ditt liv.

Vi på Vårdguiden LevDittLiv är specialister i området och dukar upp ett stort smörgåsbord med både kostnadsfria tjänster och betaltjänster.
En av våra nuvarande betaltjänster är GBP-paketet hos Werlabs. Du bestämmer vi ger dig alternativen. Hur du bokar och var i Stockholm du kan ta dessa prover finner du genom att ”Klicka här”