Gästbloggen välkomnar idag Andrea med sin fina fortsättning. Att skriva egenremiss öppnar Stort tack Andra/ Kram & Kärlek Mia på Levdittliv

Hej igen! Nu är det över en månad sen jag skrev sist men det är inte alltid som tiden och livet är på ens sida.

Min egenremiss skickade jag alltså iväg till Motala och bara ett par veckor efter att den gått iväg blev jag uppringd av en sköterska på fredag eftermiddag, hon ville att jag skulle komma på infomöte, individuellt läkarsamtal och provtagning onsdag veckan efter. Just då passade det sig inte så jag blev inbokad fyra veckor senare.

Maken följde med mig på mötet och jag var så enormt nervös och hade förberett mig på att få gå en riktig boxningsmatch med kirurgen men han kom in i rummet, tackade för remissen och tyckte att jag hade varit väldigt saklig och informativ. Han bad mig att berätta lite om mig själv och varför jag ville göra en operation. För mig har operationen aldrig handlat om att få en smal och fin kropp utan för mig var den största orsaken att få ett verktyg att gå ner i vikt och sedan kunna få hjälp att bli gravid!

Efter drygt 9 års försök att bli gravid och inget händer så blir man nedslagen och ledsen, att sedan inte kunna få hjälp för att jag är för fet slår ännu hårdare.

Kirurgen, Bengt Orrenius, frågade mig hur snart jag ville bli opererad och jag svarade:
– Så snart som möjligt.
– Va bra! Då opererar vi dig om 4 veckor!
– Va? Vad var det du sa? Menar du allvar?
– Ja, det finns inga hinder så vi bokar in dig om 4 veckor, om du vill det?
– Självklart vill jag det! Men när börjar jag flyta då?
– Om 1 vecka och jag vill att du går ner 7 kg!

Detta är verkligen inte sant? Jag ska bli opererad och äntligen få det verktyg jag så väl behöver. Lyckan var helt underbar och jag dansade ut som på moln från Aleris i Motala. Aldrig har mina steg varit så lätta.

Du får väldigt gärna kommentera här under, det blir jag bara glad och tacksam för!  /Andrea

Vill du ha kontakt med Andrea så  maila info@www.levdittliv.se
Vill du med Gästblogga och dela din resa med andra så hör av dig till Mia på 070-716 53 29 eller mia@www.levdittliv.se
Vill du läsa Gästbloggen så klicka HÄR

Sharing is caring!

0

Fler inlägg