Tänk att det redan är första advent!

Känns som tiden går så himla snabbt, snart är det jul och sen är det inte alls lång tid kvar till den 10 januari när jag gör min gastric bypass operation.

 

Från att jag skickade in min egen vård begäran för att få göra min gastric bypass operation tills nu har det gått 9 månader, väntan på att få komma på gruppinformationen var kändes jättelång och jobbig, men efter att jag var på den tycker jag allt har gått extremt snabbt och nu är det bara 39 dagar kvar tills operationen sker.

 

Imorgon börjar jag min flytperiod på allvar, har valt att börja en vecka tidigare för att verkligen vara säker på att jag kan gå ner de 14 kilo som läkaren har sagt. Jag har redan börjat lite lätt genom att byta ut två måltider per dag den här veckan som var och har gått ner två kilo. Jag är inte så nervös för själva operationen, men det jag har bävat för är verkligen flytperioden. Det är ju såklart bara att kämpa sig igenom den, för att det kommer att vara värt det i slutändan, men just nu känns det faktiskt riktigt jobbigt.

 

Att sluta äta och sluta röka samtidigt är inte optimalt och inget jag skulle rekommendera, i alla fall inte när man bor med någon. Att säga att jag är lättirriterad är en underdrift, jag är så bitchig och sur att jag knappt känner igen mig själv och då ska jag även tillägga att jag faktiskt försöker vara snäll. Jag tror att det delvis är därför jag är orolig över hur det ska bli nu när jag bara får äta måltidsersättningar, jag vet inte om varken jag eller min sambo klarar att jag blir en ännu större bitch. Tionde dagen utan cigaretter och jag känner att det blir lättare och lättare så jag får vara glad för det inte blir svårare i alla fall.

 

Idag har jag pyntat klart och tänt första adventsljuset, jag hann även med att slå in de allra flesta julklapparna. Det här året känns det så skönt att vara ute i god tid, förra året var jag en av dem som panikköpte alla julklappar den 23:e…

Julpyntat vardagsrum

 

På onsdag ska jag träffa narkosläkaren och dietisten så håll utkik efter ett inlägg om mina tankar kring det.

 

Kram Amanda

 

Följ mig gärna på instagram nomorelazydays

Sharing is caring!

0

Kommentarer

Så spännande att få följa dig nu! Ska på min konsultation på onsdag, har inte ens provat att gå via Landstinget…? Har bestämt mig för en gastric sleeve, hoppas få operation i Mars-19… Följer dig med spänning! Håller tummar för ett bra ”flyt” …?

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg