Jag kan ofta tycka att det sista kvällsmålet är svårt att få till. Jag gillar egentligen inte att äta för sent på kvällen, det har jag aldrig gjort. Men efter min sleeveoperation märker jag hur viktigt det är.

Kurrande mage

Men huvudet hänger ändå inte alltid med. Det har hänt mer än en gång att jag har gått och lagt mig utan att tänka på att jag behöver något i lilla magen och det funkar inte numera! Det slår aldrig fel, efter en liten stund börjar kurrandet och då är det bara att stiga upp och se vad köket har att erbjuda. I bästa fall har jag förberett något, men så duktig är jag inte alltid. 😉

Den eviga frågan; vad ska man äta?

Ja, helst ska det ju vara så proteinrikt som möjligt, men det funkar ju inte heller alltid. Det gäller liksom att tänka till och därför sparar jag numera även matrester från andra mål även om det bara är så lite kvar så att det knappt känns lönt. Finns det inga rester så är en knäckemacka helt okej. Men riktig lycka är det om jag har en chiapudding, smoothie eller en bit tortillapizza i kylen. Eller några rostbiffskivor kanske och en bit brieost till exempel. Eller en perfekt mogen avokado! Frukt funkar också bra att ta till, en banan eller lite fruktsallad är aldrig fel.❤️

Lite exempel på vad jag äter på kvällarna:

   

   

      

   

   

Sharing is caring!

5+

Kommentarer

Det är superlätt!? Bred ut chilisås på ett färdigköpt litet tortillabröd. Därefter valfri fyllning (skinka, salami eller överbliven köttfärssås etc) skivade tomater eller paprika, lök är aldrig fel. Krydda med oregano och sedan riven ost efter smak, ju mer ost desto saftigare och mjukare pizza. Gratinera i ugnen på 200 grader i ca 10 min. Tack för att du läser!?

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg