-24 kilo

Vågen står stilla på 103kg och det är idag är det 50 dagar sen jag gjorde min gastric bypass operation. Jag borde inte hänga upp mig på att vågen står stilla, jag har ju ändå gått ner 24 kilo! Vågen kommer ju börja ticka neråt igen det vet jag, men känns ändå lite tufft att vikten står helt stilla och har gjort det ett tag nu.

Idag var jag på sjukhuset och tog prover inför mitt sex veckors återbesök, som är på onsdag. Jag ska vara på Lindesbergs lasarett klockan 08.00. Det betyder att jag måste gå upp senast 06.00 för att hinna vakna till och åka dit eftersom det tar 45 minuter att åka. Jag är ju nattmänniska så det tillhör inte vanligheten att jag vaknar innan 12.00…

”Det berömda fluffet”

Igår testade jag att göra det berömda fluffet som alla pratar om. Hade i två äggvitor, lite kakao, sötströ och vaniljsocker. Superenkelt och faktiskt riktigt gott, smakade nästan som vanlig chokladmousse som är en av mina favorit desserter. 

Följ mig gärna på instagram nomorelazydays 

Kram Amanda ❤️

Sharing is caring!

1+

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg