Idag är det 15 dagar sen jag gjorde min gastric bypass operation! Jag tycker allt går så sakta nu, dagarna flyter ihop när man inte jobbar och har så mycket att sysselsätta sig med. Förutom maten och att få i sig rätt mängd vätska såklart, det är typ ett heltidsjobb att hålla reda på allt.

Idag ringde min dietist eftersom jag ville kolla några saker med henne och hade bokat en telefontid. Jag berätta om att jag inte direkt känner någon mättnadskänsla. Hon sa att det är vanligt efter en gastric bypass att man inte riktigt känner mättnad, eftersom ”locket” är borttaget och det typ en en fri passage till tarmen om jag förstod det rätt. Men jag äter sex gånger om dagen och det sa hon är jättebra och har inget problem att få i mig vätska. Jag har även åkt på förstoppning igen så jag fick recept på movicol som jag nu ska testa och se om det kommer igång. Jag ska också dricka ytterligare en halvliter om dagen så jag hoppas det ska gå bra, tycker redan jag dricker massor. 

Jag har ätit lite olika nu under pureperioden, men det har blivit mycket ägg, kvarg och keso. Igår gjorde jag en fiskgratäng med hemmagjort potatismos och gud så god den blev. ? 

Jag har blivit extremt beroende av salt och mår illa så fort jag äter nått sött, måste ju säga att detta är verkligen en fördel för mig eftersom jag innan operationen var en sucker for sweets! 

Just nu har jag en tävling på instagram nomorelazydays, där jag tävlar ut ett provpaket med vitaminer i samarbete med Baricol så gå in och kika och var med och tävla! ?

Hoppas det är bra med alla er!

Kram Amanda❤️

Sharing is caring!

1+

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg