Nu i dagarna har jag varit viktstabil i ett år! ETT HELT ÅR, fattar ni? Alltså det här betyder så mycket för mig så ni anar det inte!

Det är lite svårt att förstå att kampen förhoppningsvis är över. Att jag äntligen har slutat banta och svälta mig själv. Jag behöver inte skämmas för min storlek längre och klä mig i svart för att synas så lite som möjligt. Numera kan jag shoppa vilka kläder jag vill och är inte hänvisad till tjockisavdelningarna längre. Jag fullkomligt älskar min sleeve!

Nytt liv, nya vanor

Tänk, jag som har ägnat större delen av mitt liv åt att banta och som har viktpendlat något enormt! Att jag någonsin skulle kunna nå en hälsosam viktnivå och dessutom stanna där fanns ju inte på kartan. Att dessutom kunna äta i stort sett vad jag vill trodde jag aldrig skulle bli verklighet! Jag mäter eller väger inte maten och fokuserar inte på kalorier. Försöker oftast att prioritera proteinet vid måltiderna och äter inte heller sötsaker varje dag. Men jag upplever verkligen inte att jag försakar något, tvärtom! Jag äter god, hälsosam mat och sätter guldkant på den emellanåt och lite godis slinker som sagt ner då och då. Skillnaden är bara att jag inte får i mig några stora mängder längre. Förut sparade jag till exempel ofta det godaste på tallriken till sist. Det gör jag inte längre för då är risken att jag inte orkar äta det!

Så här har det sett ut på vågen det här året, jag väger mig numera bara en gång i månaden för att ha koll.

Det tog mig lite drygt 8 månader att bli av med de 35 kg som jag ville bli av med. I oktober 2018 nådde jag min slutliga målvikt och därefter försvann ett par kg till av bara farten. Totalt har jag alltså tappat 37 kg och numera pendlar jag enbart något kilo upp och ner beroende på var i månaden jag befinner mig. Visst har jag lite löst skinn här och där, men det kan jag leva med. Har inte riktigt bestämt mig för om det blir en bukplastik så småningom, vi får se. Men det här med att kunna hålla vikten utan större ansträngning, det är lycka det! ❤️

Kram på er alla!

Följ mig på instagram om du vill, minimagen18

33+

Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.