Efter min Gastric Sleeve-operation har träning och rörelse blivit viktigt och faktiskt nödvändigt för mig. Precis i början av januari antog jag utmaningen #100passinnanmidsommar som figurerade på instagram bland annat. Jag tränade redan tre till fyra gånger i veckan och tänkte såklart fortsätta med det. Utmaningen skulle fungera som lite extra motivation till att hålla igång tänkte jag.

 

Inspiration, dokumentation och motivation

En hel del uppdateringar på Instagram om min träning har det blivit sedan dess! Inte till glädje för alla kanske, men mitt instagramkonto Minimagen18 har jag egentligen flera syften med. Dels vill jag inspirera både mig själv och andra, förutom träningsdokumentationen blir det också mycket matbilder till exempel. Men kontot fungerar faktiskt även som en sorts dagbok för min egen del och också som en sorts bildbank.

 

     

 

Träningsutmaning – check!✔️

Jag har tidigare gjort inlägg här på bloggen, både om min träning och vardagsmotionen och det har verkligen blivit en stor del av min vardag! Jag har kämpat på med #100passinnanmidsommar, legat bra i fas hela tiden och igår nådde jag mitt mål! Två veckor INNAN midsommar! Jag är sjukt stolt över mig själv! Min käre make uttryckte det på ett bra sätt; ”Det är helt otroligt hur man kan ändra sitt liv!” Och det har jag verkligen gjort! Numera finns både vardagsmotionen och träningen naturligt i mitt liv, vem hade egentligen trott det? Det var ganska höga odds på det faktiskt!

 

 

Variation på min träning

 Variationen när det gäller min motion är ganska stor. Jag tränar en del styrketräning, inte direkt för att bygga muskler utan för att bli starkare och forma min kropp lite. Jag kör också en del intervaller på löpbandet för konditionens skull, även om kanske inte löpning är min grej riktigt. Förutom det blir det en del powerwalks och lite cykling när vädret tillåter. Det sista halvåret har jag även börjat gå på olika pass på Nordic Wellness, gärna tillsammans med dottern och/eller systerdottern. Superkul! Det blir till exempel Body Balance, Body Step, Cross Challenge, Yoga, Zumba och en hel del Booty Move och HIIT. Men den absoluta favoriten är Cardio Step!

Eftersom det faktiskt är två veckor kvar till midsommar så satsar jag på att hinna ytterligare 10 pass innan dess. Ingenting är ju omöjligt längre, mycket tack vare min älskade sleeve!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.