Häromveckan berättade jag om hur mina träningsvanor ser ut nuförtiden. Dessa ganska frekventa träningspass innebär att det slits en del på träningskläder och skor och det tvättas också träningskläder här hemma ganska friskt. Det gäller därför att ha några olika uppsättningar med kläder att alternera mellan. Träningsskor behövs det också några olika par.

Snake tights som belöning

Jag har haft ett par riktiga favvo-tights sedan jag nådde min målvikt. De är ormskinnsmönstrade i svart och vitt och har varit flitigt använda. Det är lite roligt med mönster tycker jag, förut skulle ju allt gå i svart.

Minnet är kort ibland…

Jag har fått många frågor om var snake-tightsen är inköpta. Folk har frågat mig på gymmet och även följare på instagram har undrat. Faktum är att jag inte minns var jag köpt dem… Det finns heller inget märke i dem som avslöjar köpställe eller var de är gjorda någonstans. Jag minns att jag köpte dem i en nätbutik strax innan jag gjorde min sleeveoperation. De är i stl M och skulle vara en sorts belöning till mig själv, tanken var de skulle passa perfekt när jag nått min målvikt. Dessutom tänkte jag att de på något sätt kanske skulle få mig att börja träna…!

37 kilo senare satt snake-tightsen verkligen som en smäck, fast då var jag ju faktiskt redan i full gång med träningen.

Lite nytt i träningsgarderoben

Häromveckan var det dags att förnya sig lite kände jag. Har blivit väldigt förtjust i blått och hade sett en tjej på gymmet som hade ett par i mitt tycke skitsnygga blå tights. Därför blev jag ju tvungen att fråga henne vilket märke det var och det var minsann Röhnisch, mitt favoritmärke!

Jag finkammade alla nätbutiker utan större framgång, de ingår såklart inte i årets kollektion och var därmed ofta slutsålda eller borttagna ur sortimentet. Fanns inte i blått nånstans, endast i andra färger. Det slutade i alla fall med att jag fick tag i de blå i stl M och fick dem skickade till mig från Tyskland. Bra där, även om det visade sig när jag provade dem att stl S hade varit att föredra. Men men, det funkar såhär också.

Nöjd tjej!

Jag kände mig väldigt nöjd att jag lyckades hitta dem i rätt färg men insåg ganska snabbt att jag nog var tvungen att skaffa en tröja som matchar. Plus ett par nya träningsskor såklart… Ooops, som det kan bli!😇

Jag är så jäkla nöjd med mina inköp! Blått är flott!

Följ mig på instagram om du vill, minimagen18 heter jag där.

Kommentarer

Eventuellt så har du beställt ormskinns tightsen på fitnessbutiken 🙂
Snygga är dom!
Keep up the Good work!

0

Tack! Det ringer ingen klocka men så kan det absolut vara! (Ibland tror jag att jag får en släng av alzheimer då och då…!) Har letat efter betalningshistorik i min bankapp och allt möjligt men hittar inget, skumt!
Tack för att du läser och kommenterar!

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg