Stort tack för alla fina kommentarer och hejarop efter mitt senaste inlägg på bloggen. Stor kram till er!

Däremot vet jag inte riktigt hur jag ska ställa mig till de ”mindre positiva” kommentarer som också har ramlat in på olika sätt. För ja, jag har fått flera märkliga reaktioner på mitt förra blogginlägg, inte offentligt så att de syns, utan bara till mig. Faktiskt känns det lite tufft att ens få sådana meddelanden. Jag har fått skit för vad jag skriver förut, men nu var det något år sedan. Trodde att det var slut på sådant trams men jag misstog mig tydligen.

Låt mig klargöra och förtydliga några saker:

  • Jag är alltså sjukskriven för stress/utmattningssymptom. Jag har därför efter moget övervägande tagit ett beslut att hoppa av min jobbkarusell innan det går för långt. Det vill säga innan jag kraschar ordentligt. Ja, jag vet att jag är lyckligt lottad som har möjlighet att göra det. Men det är inget jag tänker be om ursäkt för.
  • Jag är inte ute efter att läsare på bloggen eller följare på instagram ska tycka synd om mig. Det är inte synd om mig alls, inte på något sätt. Det är tufft just nu, riktigt tufft på olika sätt. Men jag kommer att kunna hantera den här situationen också så småningom. Det jag ville med mitt inlägg var att dela med mig av verkligheten, min verklighet, så som den ser ut just nu. Livet är inte enbart rosaskimrande, inte för någon.
  • Någon tyckte att jag skulle återgå till mina matbilder och att delge recept istället och hålla mig till det. Men ärligt? Vad är det som driver dig/er som måste uttrycka negativa åsikter på ett så otroligt lågt sätt? Varför skickar man otrevliga privata meddelanden till någon man inte känner?  Är det avund eller missunnsamhet, eller kanske både och? Särskilt trevligt är det inte i alla fall. Det är faktiskt INGEN som vet vad andra människor går igenom. Tänk på det innan du/ni skriver era elaka kommentarer och tycker till om en massa saker som inte angår er. Vill man inte läsa det jag skriver så låter man bli att läsa eller så var snäll och avfölj! Svårare än så är det faktiskt inte.

21+

Kommentarer

Tråkigt att folk kan vara så dumma och elaka! Jag gillar iaf att läsa dina inlägg och att du har en ärlig verklighet! 😍

0

Troll finns det gott om. Det är lätt att sitta med stor pekpinne bakom skärmen, och tycka och tänka. En mkt klok offentlig person skrev till mig en gång ”vad exakt vill du att jag ska göra med den här kommentaren?”. Han har SÅ rätt. Inte en enda gång hade han frågat vad vi följare tyckte eller tänkte. Utan det gav jag honom, rakt upp och ner, utan eftertanke kring hur det skulle mottagas. Jag skämdes och bad givetvis om ursäkt, och insåg hur lätt det är att faktiskt skita i det blå skåpet. Vi lever i ett samhälle med yttrandefrihet, men det betyder inte att jag MÅSTE vädra mina åsikter om allt och alla. Det är heller inget tvång att följa mig på Instagram, det gör man helt frivilligt. Passar det inte, så avfölj. Men predika inte för mig, på din höga häst. Du vet ingenting egentligen om mitt liv. Och när man då försöker vara transparent och blottar strupen, DÅ är det någon som ska hugga direkt. Hur hade det varit om man hade hjälpt och stöttat sina medmänniskor.
Min mamma lärde mig redan som ung, att, Om du inte har något vettigt att säga, så var tyst. Fler borde leva efter det. Inte du dock. För du är en av de vettigaste personerna jag känner <3 kärlek till dig.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.