Det är dags nu. Efter moget övervägande så lägger jag ner.

Jag har som ni förstår funderat en hel del på det här med bloggeriet och nu har jag bestämt mig. Det känns som att jag har gjort mitt i det här sammanhanget och det är väl lite så att allt har sin tid. Fyra och ett halvt år har gått sedan jag gjorde min gastric sleeve, jag har bloggat i tre och ett halvt år. Det har gett mig så oerhört mycket och har varit så himla roligt att få dela med sig av och sätta ord på mina erfarenheter!

Men, nu har jag svårt att hitta inspiration och då är det nog dags att lämna tänker jag. Det har ju blivit glesare och glesare mellan mina inlägg och nu var det väldigt länge sedan det senaste postades. Glädjen och lusten till att blogga har liksom mattats av och snarare blivit till ett litet ok. Prestationsångesten dyker upp från och till och så vill jag inte ha det. Men det känns allt lite sorgligt att det är slut nu.

Fördelarna överväger nackdelarna

Minimagelivet har numera blivit min verklighet och vardag, jag tänker egentligen inte så mycket på det. Visst, jag äter fortfarande mindre portioner och jag måste äta var tredje timme, ibland oftare, för att inte blodsockerfallen/hypoglykemin ska sätta klorna i mig. Men allt det där har blivit till en vana. Mjukt bröd och pasta funkar bättre numera även om min IBS-mage krånglar en del emellanåt. Jag behöver också tänka till och jobba förebyggande vad gäller förstoppning och ”hård mage”, en verklighet för många av oss tyvärr.

Vardag

Men allt det där sitter liksom i ryggraden nu och är numera en naturlig del av vardagen. Jag skaffade mig ett hållbart verktyg till att gå ner i vikt som verkligen fungerade, fick en del mindre bra grejer på köpet, så är det nog för de flesta av oss. Fördelarna är ju så många fler, jag blev av med min övervikt, är viktstabil och det bästa av allt är att livet som icke överviktig liksom bara rullar på. Jag mår ju så mycket bättre och så orkar jag träna och vara fysiskt aktiv nu för tiden, bara en sån sak. Ja, jag är verkligen en annan människa numera och aldrig i livet att jag ska tillbaka!

Tack!

Jag vill rikta ett stort tack till Joanna och Baricol! Det var väldigt roligt att hänga med er och att få vara en liten del av Baricolfamiljen ett litet tag. Tack även till mina kära ”ursprungsbloggkollegor” Louise och Sophia. Kul att lära känna er och keep up the good work! Och ni andra nya levdittlivbloggare med fina Maria i spetsen, kör hårt! Att skriva och dela med sig av sina erfarenheter är viktigt och gör faktiskt skillnad för många fler än vad man kan tro! 

Så klart så vill jag också tacka alla fina läsare! Ni ska veta att jag har tyckt mycket om att skriva mina små blogginlägg. Det har verkligen varit jätteroligt att kunna inspirera, tack för alla fina kommentarer och hejarop! Det har även blivit en hel del dm:s med korta och ibland ganska långa privatkonversationer med frågor om tips och råd, vilket också varit kul och som jag gärna svarat på.

Slutar inte med allt…

Framöver så hittar ni mig på mitt minimagekonto på instagram för där kommer jag fortsätta uppdatera om mitt liv och min mat efter min sleeve precis som vanligt som en slags dagbok liksom. Så himla lätt blir ni alltså inte av med mig! 

Ta hand om er och ha en skön sommar! 

Stor kram från Ursula

Kommentarer

Fina fina Ursula!! ❤
Kommer verkligen att sakna dina inlägg men förstår dig, var sak har sin tid och jag tackar dig i massor för all din inspiration genom åren. Du och Louise fick mig att våga göra min Sleeve operation och det är jag såå glad för idag.
Men tack och lov att vi kan fortsätta följa dig på Instagram, för annars hade det blivit allt för tomt 🥰
Ta hand om dig och ha en underbar sommar!
Kram❤

Tack finaste du!
Du är också en sann inspirationskälla Maria! Kör hårt på bloggen, jag läser alltid dina inlägg, du skriver så himla bra! Ja, vi hörs och ses på instagram!
Önskar dig en ljuvlig sommar!
Stor kram!❤️

Tack för att du gett av din tid och fina användbara tips. Sköt om dig! Ps. Följer dig givetvis på instagram Ds.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.