Förra inlägget om bemötandet inför en eventuell magsäcksoperation var jobbigt att både skriva och publicera. Men min avsikt med blogginlägget var att väcka lite uppmärksamhet om att sådant här tyvärr händer.

Budskapet jag vill förmedla är att acceptera inte ett sådant bemötande!! I mitt fall handlade det inte på något sätt om att jag blev upprörd över att jag blev nekad en remiss. Nej, jag har full förståelse för att det finns riktlinjer som ska följas och jag vägde för lite enligt dem. Det jag reagerade på och som absolut inte var okej är sättet som läkaren bemötte mig på och hur han uppträdde.

Efter mitt inlägg har jag fått reaktioner på mina sociala medier och även privata meddelanden och förstår att jag inte är ensam om att bli bemött på det sätt som jag blev. Det finns fler som råkat ut för liknande saker.

Några har undrat om jag gjorde något åt det? Jag gjorde det jag kunde, jag kontaktade ansvariga och gick även vidare till patientnämnden med ärendet och har lämnat det bakom mig nu.

Återigen, stort TACK till alla som skrivit till mig!?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg