Hej på er!

Idag är första dagen på sommarlovet för mig! Nu ser jag fram emot en skön ledighet efter en stressad och pressad vårtermin på jobbet med ny ledning, ny organisation och stora förändringar. Eftersom att våra reseplaner har fått läggas på is i denna märkliga covid-tid så kommer vi mestadels att stanna på hemmaplan. Såklart hoppas vi på en varm och solig sommar, vem gör inte det?!

Här har ni första sommarlovsfrullen i uterummet:

En del projekt på gång…

Men, det är inte bara avkoppling och laddning av batterier just nu. Mina syskon och jag håller ju på att hjälpa vår pappa att sälja sitt hus som jag nämnt innan. Att tömma sitt barndomshem är inte det lättaste kan jag säga, sååå mycket minnen, nostalgi och prylar! Saknaden efter min älskade mamma blir också mer påtaglig och konstigt vore det nog annars. Men vi har hittat jättegulliga köpare som också kommer att ta god hand om huset, så det känns bra. Pappa kommer säkerligen att trivas i sin nya fina lägenhet också, det är vi övertygade om.

Och som om det inte vore nog med allt kring pappas flytt så har vi samtidigt en rejäl trädgårdsrenovering på gång i vår egen trädgård. Nytt stort trädäck ska läggas, nya staket, plattsättning, uppfräschning av uterummet och nya odlingsytor håller på att fixas. Hantverkarna håller på för fullt och hela trädgården är upp och ner just nu. Jag är arbetsledare, men jobbar inte med det rent fysiskt som tur är. Nån måtta får det ju vara!

Här har vi nya plattdelen i trädgården:

 

Vila och ta hand om mig

När allt är klart med husförsäljning, flytt och trädgårdsbestyr så tänker jag att jag bara ska läsa bra böcker som jag själv har valt, laga god mat, sola, bada och umgås med fina vänner på lagom avstånd. En ganska pressad och tuff vår har som sagt faktiskt satt sina spår och med min utmattningsproblematik i bagaget så gäller det att stoppa i tid. Träning och rörelse ska såklart vara en stor del av min sommar har jag tänkt, precis som vanligt. Många och långa promenader. lite crossfit och en del passträning på gymmet kommer det att bli. Det mår jag ju så himla bra av! Jag börjar med ett svettigt pass CardioStep i eftermiddag.

Kram på er! Glöm inte solskydd!

Följ mig på Instagram om ni vill för dagliga uppdateringar.

13+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.