Det är en fråga som jag får lite då och då. Ja, i stort sett brukar jag svara numera.

För det finns faktiskt några få saker som jag undviker för det mesta och därmed äter ganska sällan nuförtiden. Inte för att jag inte gillar dem utan för att minimagen inte blir lika nöjd, det har säkerligen med min IBS att göra också. Magen protesterar oftast genom att låta alldeles kolossalt högljutt eller genom ett rejält magknip. Och då menar jag MAGKNIP DE LUX! Oftast får jag rusa på toa också…

Pasta

Jag tycker ju att pasta är rackarns gott och trotsar helt enkelt magen nån gång då och då. Jag har insett att jag får leva med konsekvenserna, det får hel enkelt vara värt det ibland.Bröd

När det gäller bröd så äter jag inte det varje dag längre. När jag någon gång ibland väljer att äta bröd så tar jag hellre en mörkare variant med lite mer fibrer. Det gör magen lite gladare i alla fall.

Glass

Glass är ju himla gott och jag har verkligen saknat min favorit vaniljglassen till jordgubbarna så här års. Men det är inte värt en uppblåst och orolig mage eller magknip i flera timmar. Därför väljer jag bort det mestadels.

Fokus på rätt saker numera 

I övrigt så äter jag i stort sett vad jag vill, men den stora skillnaden är att jag inte orkar några stora mängder längre. Godsaker och sötsaker förekommer helt klart, jag erkänner gärna att jag för det mesta unnar mig det flera gånger i veckan, det skäms jag inte ett dugg för längre. Annat var det förr! 

Nej, jag väljer att hellre glädja mig åt att jag förutom ovanstående tre saker kan äta det mesta! Jag är inte speciellt sockerkänslig och ”dumpar” inte särskilt ofta. Vi samarbetar ändå ganska bra min lilla minimage och jag och det är jag så otroligt tacksam för!


Följ mig på Instagram om du vill! Jag uppdaterar dagligen om mitt liv efter min sleeve.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.