
Baricols proteinbröd
Heej, de var ett tag sen. Fullt upp med jobbet som tar mycket energi, hemmet, sömnlös osv osv. Helt enkelt en dålig...
Jag älskar verkligen asiatisk mat, det är bland det bästa jag vet! Ja, så länge den inte innehåller koriander förstås för det är verkligen ingenting för mina smaklökar. Man brukar säga att antingen älskar man koriander eller så hatar man det, det finns liksom inget däremellan. Jag tillhör den gruppen människor som verkligen avskyr koriander och som upplever att det smakar äckligt parfymerad tvål och inget annat och det ska tydligen bero på mina gener har jag förstått. Men smaken är ju bekant som baken och tur är ju det!
Läste någonstans ett påstående om att koriander är en oumbärlig krydda i det asiatiska köket och det må så vara. Har också läst något om att om man gillar asiatisk mat så älskar man förmodligen koriander. Nej, det där stämmer i alla fall inte in på mig. Till min stora glädje så finns det finns massor av god asiatisk mat UTAN koriander, jippi!
Den här goda koreanska rätten åt vi häromdagen och den föll mig verkligen i smaken. Receptet dök upp i mitt flöde men jag har modifierat det lite precis som jag brukar.
Garanterat korianderfritt!😜 Hiss eller diss? Prova!
Jag gjorde en rejäl laddning och fick några matlådor också, perfekt! Vi åt förresten avokado till, det passade väldigt bra.
Följ mig på instagram, där uppdaterar jag varje dag.
Heej, de var ett tag sen. Fullt upp med jobbet som tar mycket energi, hemmet, sömnlös osv osv. Helt enkelt en dålig...
I förra inlägget skrev jag lite om hur en matdag kan se ut och lite vad mina ledord är. Tänkte det kan komma lite...
Kommentarer