Jag smakade inte på hämtpizza förrän nästan ett år efter min sleeveoperation. Jag vågade inte riktigt eftersom det är både degigt och fett. Minimagen har ju varken gillat ljust bröd eller pasta och i och med det så var troligen inte hämtpizza heller något alternativ.

      

Jag kan inte påstå jag har saknat det direkt, jag åt inte hämtpizza speciellt ofta innan min operation heller. Men när familjen någon gång köpt hem pizza så har det ju luktat fantastiskt, det kan man ju inte sticka under stol med. ??

Minimagarna blir ju lite tåligare efterhand som tiden går och som sagt, efter nästan ett år vågade jag prova. Och vet ni? Det funkade! Jag åt på en assiett som vanligt och lade beslag på mindre bitar av de olika pizzorna familjen köpt, det smakade ljuvligt! Jag tuggade riktigt ordentligt och åt väldigt långsamt första gången för att undvika problem.

Ikväll provade jag igen och det gick vägen idag också! Jag är så otroligt glad att jag kan äta det mesta, men i mindre portioner såklart! Är verkligen löjligt lycklig och tacksam för min sleeve! ?

Men degkanterna lämnar jag!

5+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.