Ja, det sker väldigt sällan, men det har absolut hänt tidigare!

Svårt det där med matlust på morgonen, det har jag nog aldrig haft egentligen. På vardagarna tar jag numera mina Baricol när jag vaknar och dricker till det så då blir jag mätt av det. Sedan blir det oftast någon form av frukost vid datorn på jobbet.

Men inte alltid, För härom morgonen hände det igen. Det stod en assiett av dotterns överblivna pizzabitar gjorda av små tortillabröd i kylen och plötsligt kände jag att det var typ det enda jag kunde tänka mig att äta just då. Så då gjorde jag det! Så självklart kan man äta pizza till frukost, fast kanske inte varje dag.

Men den där pizzabiten fick mig att fundera på vad jag egentligen äter till frukost, ibland känns det som om jag alltid äter samma sak… Men det blir ändå lite olika saker kom jag fram till, bland annat genom att kolla mitt instagramflöde på minimagen18:

Såklart blir det lite lyxigare frukostar hemma på helgerna. Men man behöver ju inte alltid äta mackor eller kvarg/yoghurt bara för att det är frukost liksom. Vad äter ni?

Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.