Vägning igen

Fredag och dags för vågen igen. Jag är viktstabil sedan 4 månader tillbaka och jag väger mig varannan vecka numera för att ha koll. Så småningom är tanken att vägning ska ske 1 gång/månad.

Idag var det dags igen och i morse visade vågen +1 kg.

 

Det är helt inom mina satta gränser. Jag har ju ingått ett avtal med mig själv om att alltid väga mellan 66-70 kg, varken mer eller mindre. Jag gav mig själv en fantastisk möjlighet i och med min sleeve och investerade i mig själv. Jag tänker INTE sabotera för mig själv, det har jag nämligen gjort tillräckligt i mitt liv!

  Idag visade vågen 68 kg och det är ju helt i sin ordning… eller?

Hjärnaktivitet

Jag riktigt kände hur hjärnan satte igång när jag såg siffrorna på vågen! Jag liksom rannsakade mig själv, har jag gjort fel? Har jag ätit för mycket, för stora portioner? Eller har det varit för mycket sött? Jag som kan äta i princip allt numera, har jag unnat mig för mycket? Har jag rört på mig för lite? Hur många gånger har jag egentligen tränat den sista tiden? Har jag sabbat allt nu? Tänk om jag bara kommer att gå upp i vikt hädanefter? ?

Där kom dom alltså. Hjärnspökena. På grund av en ökning på 1 kg, helt sjukt.

 

Hantera det rätt!

Efter en lite jobbig morgon har jag nu dom jäkla spökena i schack tror jag. Jag tänker nämligen inte tillåta dom att få förstöra för mig! Jag duger och jag kan hantera det här! Jag har fått ett fantastiskt verktyg i min sleeve och det är en av de bästa sakerna som hänt i mitt liv! Jag vänder på det här nu!

Nu kör vi fredag! ? Schas alla hjärnspöken!

 

Trevlig helg! ❤️

8+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.