Hej på er! Hoppas att ni har en bra torsdag! 

Kläder före och efter min sleeve

Idag kommer jag med lite tankar kring det här med kläder. Mina ständiga viktökningar och viktminskningar har gjort att min garderob tidigare har innehållit kläder som inte har passat. Jag har liksom haft den uppdelad i olika sektioner utefter storlekar och dessa har jag förflyttat mig emellan allteftersom min vikt hela tiden har åkt upp och ner. Någon som känner igen sig? 

Dessutom har jag haft rejält svårt med att göra mig av med vissa plagg som varit ohjälpligt för små i storleken. Några känner säkert igen tankarna:

”Den här tröjan blir perfekt sedan när jag blir smal”

eller

”De här byxorna kommer säkert att passa när jag gått ner 25kg”.

Sedan har det ju visat sig att passformen oftast varit helt åt skogen när jag väl kommit i dem, eller så har plaggen helt enkelt blivit omoderna. Det har varit en riktig befrielse att skänka bort det mesta jag haft i stora storlekar och resterande har hamnat i textilåtervinningen.

Svart, svart, svart…

Favoritfärgen alla kategorier har alltid varit svart så det har liksom alltid varit standard. Och mönstrade plagg har varit mer eller mindre bannlysta för jag trodde nämligen på fullt allvar att jag syntes mindre i helsvart. Jag var också ganska duktig på att gömma mina extra valkar och så kallade volanger med kläder som döljer bra. Men det var ju inga roliga och snygga kläder direkt och det var alltid en plåga att köpa nytt.

Förändringar

Jag gillar fortfarande svart men jobbar ständigt på att få in mer färg i min garderob. Det är inte lätt för det har blivit ett otroligt invant beteende att välja svart! Dessutom så tycker jag ju fortfarande om den färgen! Klänningar är också något som kommit in i mitt liv efter viktminskningen. Och figurnära plagg med markerad midja! Som det kan bli, det trodde jag faktiskt aldrig skulle hända! Andra förändringar är att jag blivit betydligt bättre på mönstrade plagg och dessutom innehåller faktiskt garderoben numera enbart kläder som passar! 

Följ mig på instagram om ni vill, där uppdateras dagligen. Kram på er!

Kommentarer

Känner igen mig så väl. Har haft hur mycket kläder som helst som jag skulle ha när jag blivit smal. Nu har jag verkligen rensat ut ALLT, sålt skänkt osv
Nu kör vi på rätt storlek framöver. Överens?! 🙂

Samma här! Så befriande och lite märklig känsla, att få rensa ut kläder som blivit förstora! Men älskar det 😍

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.