Äntligen är vi här igen! Livet en knapp vecka framöver kommer att bestå av härliga och lata dagar tillsammans med fina vänner! De har en superfin liten lägenhet med en fantastisk takterass här i Cala d’Or. Som vi ska njuta, jag gillar verkligen den här ön!

Matjessill?

Nej, i år struntar vi i den svenska midsommaren och kör en spansk variant i stället. Det blir ingen färskpotatis eller sill så långt ögat kan nå och inga ”små grodorna” heller. På sin höjd äter vi lite spanska jordgubbar. Vi solar och badar istället, tar en kvällsdrink på takterassen och äter en god middag nere vid hamnpromenaden.

Jag ser fram emot långa härliga frukostar på balkongen. Dessutom ska vi powerwalka varje morgon, det brukar vi göra när vi är här. Vi går innan frukost och då köper vi rykande färskt bröd med oss tillbaka. Några dagar blir det nån tur till andra delar av ön med diverse sevärdheter, vi har bland annat sikte på några grottor som vi inte sett innan. Det blir även lite shopping såklart, vi kommer troligen inte ha några sysselsättningsproblem alls!

 

Lättare i dubbel bemärkelse

Förra gången vi var här för 2 år sedan så vägde jag nästan 40 kilo mer än vad jag gör nu. Skillnaden märks tydligt. Trapporna upp till lägenheten på fjärde våningen och takterrassen på femte är inget problem längre eftersom orken och konditionen är så mycket bättre. Faktum är att jag faktiskt funderar på att använda mig av dem i träningssyfte istället! Värmen hanterar jag numera på ett helt annat sätt, jag är inte längre genomblöt av svett hela tiden… Och sist men inte minst, den nya baddräkten är många storlekar mindre! Jag tackar ödmjukt min sleeve för mitt nya lättare liv.

Glad midsommar på er allesammans! 🌸🌼🌺

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg