Många tankar idag, ger jag mig ut på djupt vatten nu?

Det är jätteroligt att få äran att skriva på den här sidan och att bli en så kallad ”bloggare”. Jag har så länge jag kan minnas alltid tyckt om att skriva och jag gillar att uttrycka mig i skrift. Det i kombination med att få dela med mig av mina erfarenheter när det gäller kampen mot min övervikt känns riktigt spännande. Och läskigt!

Men det är ju faktiskt som så att precis som så många andra så letade jag ju vettig info när tanken på överviktskirurgi hade väckts i mitt huvud. Det fanns inte så mycket att finna kan jag säga… Det jag hittade var mest ren fakta som presenterades lite här och där framför allt på de privata vårdaktörernas sidor. Inte så många personliga bloggar och historier utifrån egen erfarenhet som jag kanske hade önskat.

Levdittliv.se är precis en sådan sida som jag eftersökte, informativ och framför allt levande! Därför känns det extra roligt att vara en liten del av den. Jag ska göra mitt bästa för att leverera!

Jag kommer självklart att skriva och berätta om hur min operation gick till och även många andra saker som följer med en sådan stor och viktig förändring i en människas liv. Förutom det så lär det nog bli en hel del matbilder, recept och träning.

Matlagning har jag ju alltid gillat men att även träning och rörelse faktiskt är en stor del av mitt liv numera är en riktig högoddsare. Vem hade trott det för 35 kilo sedan…? Inte någon i min omgivning i alla fall kan jag berätta och faktiskt allra minst jag själv!

Så trots att det känns läskigt så hoppas jag kunna bidra lite med mig själv och det jag har i ”bagaget”. Hoppas att ni vill hänga med mig här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg