Ikväll var det dags för ett event med Baricol Bariatrics i på Elite Savoy Hotel i Malmö. Väldigt trevligt att träffa flera minimagar som man bara ”träffat” på Instagram tidigare!

Först blev det lite mingel och förfriskningar innan Baricol-Joanna drog igång det hela.

En ny aktör på marknaden för överviktsoperationer presenterades, GB Obesitas Skåne.

Jag och Sofie som Levdittliv-bloggare berättade lite om oss själva och våra viktresor.

Därefter höll Joanna en föreläsning om vitaminer och mineraler. Hon pratade en del om vikten av att fortsätta ta sina vitaminer och såklart gå på provtagningar varje år för att ha koll på sina värden. Och det gör vi ju alla, eller hur?

Avslutningsvis blev det provsmakning av Baricol-produkter och slutligen en liten quiz.

Väldigt kul när det anordnas sådana här trevligheter! Och trevligt trots att jag helt plötsligt blev lite nervös innan min lilla dragning och darrade lite på manschetten… Men så kan det bli ibland!

 

6+

Kommentarer

Tusen tack för en trevlig träff. Det var roligt att höra från andra GB/GS opererade och deras upplevelser. Hade gärna velat ha fler liknande träffar i framtiden.
MvH
Alexandra ”Alexia”

0

Tack själv! Kul att du var där. Jag kan nästan garantera dig att det kommer bli fler event framöver. Ha en bra dag! /Ursula

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.