…är jätteroligt att ha som magsäcksopererad!? Det har jag lärt mig den hårda vägen kan man säga… Glöm inte bort att ta foton under resans gång! Det är såklart vansinnigt kul och väldigt sporrande att se den stora skillnaden som blir på kroppen och i ansiktet efter viktminskningen.

En ”efterbild”:

 

Överbevisa alla hjärnspöken!

Emellanåt kanske bilderna behövs för att det finns en massa hjärnspöken som ständigt gör sig påminda. De där jäklarna berättar ju gärna illvilligt att det inte syns någon skillnad i spegeln! Och därmed känner man sig kanske lika överviktig som man en gång var.? Men allra roligast är att ta bilder efterhand, antingen framför samma spegel eller i alla fall med samma kläder som sedan blir större och större för varje bild. Då har ju inte ens hjärnspökena något att komma med! Och då är det också tillåtet att skämmas lite och förfasa sig över hur man såg ut och hur man överhuvudtaget kunde låta kilona skena… Det hör liksom till.?

Också en ”efterbild”:

 

Tyvärr lever jag inte som jag lär…

Det finns nämligen inte så många gamla bilder på mig i våra familjealbum överhuvudtaget.? Anledningen till det är helt enkelt att jag verkligen har avskytt att se mig själv på bild. Naturligtvis har jag hamnat på nån bild då och då, men det har varit väldigt sällsynt att jag någon gång har varit nöjd med mig själv och mitt utseende. Därför har jag nästan alltid utsett mig själv till familjens fotograf och därmed sluppit undan de flesta gånger. Sorgligt men sant.

Jag lyssnade inte heller på dem som sa att jag skulle fotografera mig innan operationen och under min viktminskningsperiod för att kunna jämföra och se mina framsteg på ett annat sätt. Det ångrar jag jättemycket idag kan jag säga.? Även om jag numera tränar på att ta selfies trots att jag tycker att det är sjukt jobbigt så hjälper det ju inte. Jag har ju ändå inte många bilder att jämföra med för det!

Men häromdagen letade jag efter några sällsynta foton på överviktiga mig i våra album och jag hittade faktiskt några stycken. Pinsamma och jobbiga bilder absolut, men ack så viktiga!

11+

Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.