Hej på er! Hur har ni det denna andra advent?

Själv har jag haft en skön söndag med make och dotter. Vi har ägnat oss åt lite julbak, en promenad och inte minst soffhäng och slötittande på skidskytte som främsta aktiviteter. Det har varit en riktigt mysig och avkopplande dag i julens tecken med tända ljus och såklart en massa gos med katterna.

Jag har ju haft en rätt tuff tid bakom mig och än är det inte över. Jag fokuserar på återhämtning och vila och försöker nu att blicka framåt och helt enkelt vända på min situation. Som någon kanske märkte så tog jag mig en liten bloggpaus och det gjorde jag för att jag behövde tänka över saker och ting, jag tappade lusten för det mesta om jag ska vara ärlig... Har liksom avskärmat mig och inte riktigt orkat med någonting egentligen.

Men jag har nog kommit fram till att jag saknar bloggeriet tror jag. Jag gillar ju att skriva så jag fortsätter nog för så himla lätt blir man inte av med mig! Till vissas förtret kanske, men det bryr jag mig faktiskt mindre om.

Nu ser vi framåt!

Idag har jag bakat moster Märtas lingonbröd igen, godaste brödet! Jag har gjort inlägg om det här på bloggen tidigare, receptet har ni här.

Vi bakade även en laddning lussebullar här framåt kvällen så det doftar verkligen underbart i hela huset nu! Receptet kommer från Camilla Hamid och resultatet blev några stora och rejäla rackare. Men supergoda! 

Ta hand om er och stor kram från mig! 

 

Kommentarer

Tack för din omtanke och fina kommentar! Ja, jag mår lite bättre nu och försöker fokusera på det som jag mår bra av. Att blogga är en sådan sak!
Kram Ursula

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.