Hej på er! Då var det måndag igen och vi har en ny orörd vecka framför oss.

Nu är det inte långt kvar till jul och en del kanske känner stress över allt som ska hinnas med. Jag försöker verkligen tänka på att ta det lugnt, andas och ta en sak i taget. För mig återstår ännu en del julförberedelser med mat och julklappar, säkert precis som för många andra. Vi reser sedan iväg på semester på juldagen och det är även en del som ska fixas med det innan dess. Men det löser sig! Det ska i alla fall bli så skönt att komma iväg till värmen ett tag.

Cevapcici

Idag tänkte jag tipsa er om mat som går fort att fixa till för det behövs ibland när man har mycket att stå i. Jag lagar helst mat från grunden och är inte så förtjust i hel- och halvfabrikat egentligen. Fast ibland är det faktiskt jäkligt smidigt! Det händer ju som sagt att tiden inte räcker till, nåt oförutsett kanske inträffar och ibland går livspusslet helt enkelt inte ihop. Då kan det behöva gå snabbt med maten och faktiskt kan det vara okej att ta den lite enklare vägen nån gång ibland tycker jag.

Dessa hittade jag i frysdisken i affären och de var faktiskt riktigt goda! I smaken påminner de faktiskt om en cevapcici-rätt vi blev serverade i Bosnien Hercegovina för några år sedan. Fast den gången fick vi någon sorts bröd till.

Enkla och snabba tillbehör

Den här gången valde jag ris och en enkel sås gjord av ajvar och créme fraiche som tillbehör. Jag hade faktiskt lite färdigkokt ris i kylen, så det blev himla enkelt och dessutom supergott!

Följ mig gärna på Instagram om du vill, där uppdaterar jag varje dag.

15+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.