Hej på er.
Jag har varit hemma från jobbet några dagar. En ihållande huvudvärk och allmän olustkänsla satte helt enkelt stopp för mig och jag valde då det säkra framför det osäkra i dessa virustider. För självklart tar vi alla ansvar och stannar hemma om man inte mår bra, eller hur? Jag känner mig bättre nu och det verkar inte vara något elakt virus på gång för min del just nu, vilket såklart är jätteskönt.

Oavsett om man känner sig lite risig så behöver man mat regelbundet, särskilt om man har en minimage. Annars dör man heter det ju och häromdagen blev det en enkel och snabb lunchpizza. Dessa har jag tipsat om förut, har ni inte testat innan så gör det säger jag bara!

Jag hittade ett öppnat paket med tortillabröd hemma så det avgjorde det hela.

Så här gör jag, detta tar max 4-5 minuter:

Bred ett lager chilisås på brödet.

Krydda med oregano.

Klipp mindre bitar av salamiskivor, jag hade Salami Milano, och fördela jämnt.

Klipp lite salladslök tunt och strö över.

Hacka små bitar av röd paprika.

Strö riven ost över, snåla inte! Jag har alltid en påse riven ost i frysen som jag river när min ostbit börjar ta slut, bli gammal eller för torr. Färdigriven ost från butiken köper jag aldrig numera, den innehåller nämligen inte enbart ost…

 

Krydda med oregano och timjan.

Skjuts in i ugnen på 200 grader i 8-10 minuter

Innan servering ringlade jag lite färdig vitlökssås på och strödde över lite ruccola. Et voilà! En varm lunch på under 15 minuter, det gillar jag!

Följ mig på instagram om du vill!

Kommentarer

Så enkelt och gott och framförallt en lagom portion.
Tack för det receptet.
Ha en trevlig helg! 😀

Jag gör också så och jag brukar växla med tonfisk o ananas eller mango. Jättegott. Jag har alltid färsk frukt i frysen.

Ja, det är verkligen ett toppensätt att fixa pizza på! Går ju att variera på så många olika sätt! 🤗

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.