I helgen var dottern och jag på spa i vackra Torekov. Det var såååå härligt på alla sätt och vis och kändes bra coronasäkrat också. Vi hade det så lugnt och mysigt, strosade omkring i morgonrockar och käkade gott mest hela tiden. Vi unnade oss massage, bubblade bubbelpool och bara kopplade av och det som var bäst var att vi fick tid att prata. Alltså prata på riktigt utan att bli avbrutna av olika anledningar som man ofta blir hemma. Det kändes viktigt och välbehövligt för vi har nog båda haft det tufft ett tag, på olika sätt.


Känslan när morgonrocken går runt en och mer därtill – ni som vet, ni vet! ❤️

Livet går upp och ner…

Ibland kommer livet liksom ikapp en på nåt sätt. De senaste åren har varit jobbigare än vanligt och då menar jag inte den här jäkla pandemin vi dras med. Nej, jag tänker bland annat på min älskade mamma som inte finns bland oss längre och hela den resan som varit otroligt jobbig och fortfarande till viss del är. Jag tänker också på mitt jobb som på olika sätt höll på att bränna ut mig igen. Eftersom jag gått i väggen förut så kände jag igen vissa signaler och hade denna gången förmågan att sätta ner foten i tid. Därför sade jag upp mig och har helt enkelt lämnat skolans värld. Hälsan är ju absolut viktigast och går ju liksom först. Men att säga upp sig betyder ju inte per automatik att allt fixar sig. Jag vet fortfarande inte riktigt vad jag ska syssla med framöver och det känns faktiskt lite jobbigt.

 

Ganska stora livsändringar

Jag har också förändrat andra saker i mitt liv de senaste åren. Jag har inte bara lagt om min livsstil efter min viktnedgång med allt vad det innebär och nu min drastiska jobbförändring. Längs vägen har jag även rensat lite i mitt umgänge och faktiskt plockat bort en del energitjuvar. Det gör man inte heller i en handvändning precis utan det har varit en process såklart. Men så här med facit i hand känns det absolut som rätt beslut. De fina vänner som finns i mitt liv numera är guld värda!

Åter till vardagen!

Det här blev ett inlägg av det lite allvarligare slaget. Men så får det bli ibland, livet är ju något som pågår hela tiden och som går upp och ner. Ibland är det bara att gilla läget liksom och sträva efter att göra det bästa av det, och göra det på sina egna villkor. Nu är det i alla fall vardag igen och jag ska strama till mina måltider lite för nu har det blivit lite för mycket ”unna mig”.
Men helgen i Torekov var såååå skön och bra på alla sätt. Min fina dotter och jag njöt av riktigt bra kvalitetstid och jag är så himla glad över att just den ungen blev min!

Kram på er och ha en fin vecka! Jag finns på instagram med matinspiration och lite annat smått och gott om ni vill.

Kommentarer

Välbehövligt och välförtjänt. Så konstigt och du också ”rensat” bland vänner. Jag har precis gjort detsamma. Och trots att det tar massa energi att stöta bort så är magkänslan så skön efteråt. Man ska bara ha det så bra man kan! Det är vi alla värda! Kram till dig fina Ursula! ❤️

Tack fina Louise! ❤️
Ja, det var ju lite märkligt! Exakt! Jobbig sak att göra men såååå värt det har det visat sig.
Kram tillbaks!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.