En mysig tjejhelg med dotter, systrar och systerdöttrar blev det hemma hos oss denna helg. Vi lagade god mat, myste med vin, godis och snacks och så spelade vi spel hela lördagskvällen! Jättetrevligt trots att jag fick gå och lägga mig ett tag efter maten med världens kramp i magen…!

(Vet inte om de vill synas i bloggen, därav de blurrade ansiktena)

God mat och spelhåla

Vet inte riktigt varför jag dumpade egentligen. Vi åt en fantastisk kycklinggratäng med soltorkade tomater som jag tillagat och ätit förut utan problem. Till den åt vi tagliatelle och sallad. Jag åt inte mer än jag brukar, åt sparsamt med pasta och ganska långsamt och slutade direkt när jag kände mättnad. Ändå reagerade magen av någon anledning och det var bara att inta soffläge helt enkelt. Cirka en timme senare släppte det och jag kunde åter delta i spelhålan. Inget illamående alls och jag behövde inte springa på toa heller, bara en rejäl kramp mitt i magen. Konstigt det där.

Vi spelade i alla fall några olika spel denna kväll, bland annat Galenpanna och ett annat jag inte provat innan som heter När då då?  Kul spel!

Alla sov över och i förmiddags blev det en lyxig långfrukost innan de åkte hem. Ett riktigt härligt och roligt dygn faktiskt och mysigt att bara vara tjejer.

Om ni undrar var vi gjorde av den manliga delen av närmsta släkten så är det så att de befinner sig på fotbollsresa i Liverpool igen. Maken, sonen, pappa, lillebror, 2 svågrar och systersonen håller alla på samma lag. Fotbollen förenar verkligen och det är så himla roligt att de har det intresset gemensamt!

Spahelg nästa gång

Fast nästa gång är det nog vår tur att åka någonstans och vi tänker oss en tjejhelg med spa någonstans där även ungdomar i de tidiga tonåren får vara med. Någon som har något tips på var det kan finnas?

11+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.