Godmorgon på er!

Mitt förra inlägg om en matdag i bilder blev uppskattat och jag har fått önskemål om fler sådana. Här kommer därför ett till, denna gång från gårdagen.

Frukost 7.30:

Denna torsdagsmorgon höll jag på att försova mig eftersom att jag somnade om efter att alarmet ringt. Som tur var så blev det inte katastrof-sent! Och dessutom hade jag som vanligt fixat matlådor att ta med till jobbet så ett utav mellanmålen fick bli frulle vid datorn på jobbet helt enkelt. En liten låda minimozzarella, skivade jordgubbar, basilika och italiensk dressing, mums!

Förmiddagsmellis 9.30:

Det var en hektisk förmiddag och det enda jag hann med var en banan mellan mötena, varken mer eller mindre. Det fanns helt enkelt inte tid till mer.

Lunch 12.00:

Jag har nästan alltid med mig en matlåda hemifrån till lunchen. Denna dag innehöll den resterna som blev över från gårdagens middag. Färsbiff, ugnsrostade rotfrukter och dotterns egengjorda tzatziki, det var lika gott idag.

Eftermiddagsmellis 15.00:

En risifrutti funkar ibland, den här dagen var en sådan dag. Åts precis innan hemgång från jobbet.

Middag 18.30:

Älskade dottern fixade middagen igen. Jag blev serverad en assiett med hennes välsmakande vegetariska paj på äggstanning, fetaost, purjo och tomat. Sallad och ceasardressing till. Hon är bara bäst!❤️

Kvällsmellis 21.00:

Jag har den senaste tiden känt av ett sötsug på kvällarna och denna torsdagskväll var inget undantag. För att råda bot på det rörde jag ihop lite proteinkeso och vaniljkesella, strödde lite vaniljpulver över och toppade med några färska blåbär. Riktigt gott och det gjorde susen för sötsuget!

Det var min gårdag i matbilder. Idag är det fredag och helgen är på ingång! Jippie!

13+

Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.