Jag är oftast ledig på fredagar. Eller, ledig och ledig, nja det kan i och för sig diskuteras. Jag arbetar 75% och pluggar på universitetet på halvfart. så egentligen bör ju mina lediga fredagar ägnas åt studier.. Det blir dock lite si och så med det emellanåt kan jag meddela.

Den här fredagen har jag till exempel inte öppnat en enda bok eller skrivit en endaste rad. Ganska skönt, men även lite stressande. Men det löser sig nog, det brukar göra det i slutändan.

Vissa drog till London…

Idag har jag annars haft en väldigt bra och effektiv dag. Dagen började vid 7.30 i morse med att jag körde dottern till tåget eftersom hon skulle till London… Helt klart lite avundsjuk, hade mer än gärna åkt iväg en sväng jag också. Men men…

Därefter drog jag till gymmet och körde lite styrka i axlar och armar plus lite kondition på löpbandet. Efter en dusch ilade jag till frisören för välbehövlig uppfräschning av det som sitter på utsidan av huvudknoppen.

 

Liten shoppingrunda först och städning sen

När jag ändå var inne i stan så blev det en shoppingsväng i city, där är jag inte så ofta numera. Hittade en fin kjol bland annat, i en modell som jag inte brukar ha. Storlek SMALL satt som en smäck!!! Det gjorde min dag! Men den ser inte mycket ut för världen på galgen, blir mycket snyggare på.

 

 

Efter det körde jag inom mataffären och handlade mat. Väl hemkommen blev det en sen lunch bestående av ägg- och tonfiskröra med lite avokado och paprika. Sedan tog jag tag i den tråkiga städningen och dammsög, dammtorkade och städade toaletterna.

Mellis då?

 Jo, jag slängde ner lite mellis i väskan innan jag stack iväg, minimagen behöver ju lite energi då och då. Till och med vattenflaskan fick följa med idag! Det ni!

   

 

Tillfreds med dagen

Sjukt nöjd med mitt dagsverke har jag nu sjunkit ner i soffan med ett glas rosé, en liten skål snacks och en bok jag borde läst ut för länge sedan. Maken kommer inte förrän sent så jag njuter så länge av tystnaden och ett rent hem!

Trevlig helg på er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.