Hej på er! Vi kan inte direkt påstå att inläggen haglar härinne precis! Men det är väl så det ska vara nu tänker jag, det är ju sommar, ledighet för många av oss med allt vad det innebär. Även om jag själv har sommarlov så har det varit fullt upp med diverse “måsten” såsom pappas flytt och vår egen trädgårdsrenovering ett tag. Men nu tänker jag vara ledig, koppla av och bara göra sådant som är kul!

Fitbit

I alla fall, för några veckor sedan kände jag att jag vill ha lite bättre koll på min vardagsmotion så jag gick och köpte mig en fitbit som jag så länge tänkt att jag skulle. Äntligen!

Nu har jag stenkoll! Till och med på hur jag sover och det är något jag verkligen behöver ta tag i har jag upptäckt. Jag sover på tok för lite! Eller förresten, stenkoll är nog att ta i. Det finns en massa funktioner som jag fortfarande inte har koll på, men det kommer!

En lovande första vecka!

Träningsmålen uppfylldes utan problem och stegmålen gick långt över förväntan! Det kan i och för sig ha lite att göra med min pappas flytt och flyttstädningen i hans hus, men ändå. Jag tränar ju regelbundet, tänker mycket på vardagsmotionen, och det blev en del promenader i härligt sommarväder.

Andra veckan blev inte riktigt lika bra…

Jag fick inte till det med stegen fullt ut och vet egentligen inte varför. Träningspassen blev i och för sig detsamma så ingen förändring där direkt. Men en stor del har nog varit att det inte varit riktigt lika fint väder. Promenader lockade liksom inte på samma sätt. Det är väl där den stora förändringen bör ske framöver känner jag, för det finns ju inget dåligt väder, bara dåliga kläder.

Söndagens stegsiffra är ju rent ut sagt pinsam! Men det får försvaras med att jag haft träningsvärken från helvetet efter dubbla träningspass på lördagen som satte sina spår kan man säga. Jag har haft stora svårigheter att resa mig från sittande och liggande position, att sätta sig ner har varit en pärs och till och med att gå har varit lite problematiskt! Vi snackar alltså om megaträningvärk de lux, så att få ihop de stegen jag faktiskt fick ihop var faktiskt en prestation!

Nu kan det egentligen bara bli bättre tänker jag så nu kör vi på! Här i södra Skåne har vi haft lite skitväder några dagar och nu vill vi gärna ha sol och värme! Hur har ni det hos er?

Ha en härlig vecka!

Följ mig på Instagram, där uppdaterar jag dagligen.

Kommentarer

I all välmening, men ”pinsamt” är väl att ta i, all rörelse som blir av är den bästa. Och du gör otroligt fina siffror! Bra jobbat! Var inte så hård mot dig själv. Ny vecka, nya tag!
Det som är så bra med FitBit, är man jämför med sig själv. Det gillar jag! Ta hand om dig,
kämpa på och ha en skön semester!

Håller med inte pinsamt – du är grym kom ihåg det!!! Och jag älskar min Fitbit-klockar. Är det Inspire du har köpt? Funderar på att uppgradera min gamla HR till den. Är den smidig att ha på? Ta väl hand om dig! Kram Tina.

Håller med föregående!! Skitbra jobbat!! 😊👍🌟 Tänk veckan som en helhet, säg att målet är 10 000 steg om dagen så är det totalt 70 000 i veckan. Någon dag går man mindre några andra dagar lite mer 🙂 se totalen. Och ibland blir det bara lite mindre. Ha en skön sommar! 😊☀️🏖️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.