Hej på er!
Det är väl ingen som har missat det senaste på ABBA-fronten?
Alltså, jag blev så himla lycklig när jag hörde de två låtarna som släpptes förra veckan! Verkligen tårögd och så en massa minnen som väcks till liv, jisses!

Ett stort ABBA-fan! 

Det här är verkligen jättestort för ett ABBA-freak som mig. Jag har vuxit upp med ABBA:s musik och de har varit mina absolut största idoler sedan jag var liten. Jag fullkomligt älskar soundet och lyssnar ganska ofta på deras musik, det har jag alltid gjort.
Att de nu efter 39 år släpper musik igen är helt fantastiskt och jag älskar att det liksom låter som det alltid gjort! Tidlöst utan tvekan och så jäkla bra! Alla ”abborna” är ju i sjuttioårsåldern numera och sjunga och göra musik kan de fortfarande, ingen tvekan om den saken!

Sedan är det bästa av allt är att det kommer att släppas ytterligare 8 låtar i november på nya skivan ”Voyage”, som jag längtar! Och så den digitala konserten i London till våren med hologramversioner av dem alla fyra plus ett liveband, det kan inte bli annat än succe! Jag hoppas verkligen att det åtminstone blir en Sverigeturné efter det! 

 Varning!

Jag har verkligen kört de nya låtarna på repeat och en ny spellista på Spotify med favoritlåtarna fick det allt bli. Musiken har därefter spelats på ganska hög volym här hemma och även hörlurarna har jag använt flitigt. Faktiskt är de så välanvända att jag fick en varning i min telefon! Jag har tydligen haft hög volym så pass länge att jag överskridit nån gräns för ljudexponering! Någon sådan visste jag inte ens existerade!

En annorlunda kvällsaktivitet

Häromkvällen kom jag på att jag hade lite steg kvar på min stegutmaning men jag var inte jättepeppad på att gå ut på en sen promenad som jag gör ibland. Vad gör man då?
Eftersom min käre make hade gått och lagt sig så tog jag helt sonika på mig lurarna, skruvade upp volymen rejält och dansade loss till ABBA-musiken i vardagsrummet! Alltså verkligen dansade loss!
Våra katter undrade nog vad det var frågan om till en början tror jag. 
De tittade lite konstigt på mig först men återgick till att sova när de kollat in mig en stund.

Reflektion från en minimage

Jag fick alltså till ett hyfsat danspass även om min Fitbit kategoriserade det som crosstrainer-träning. Fast kanske att klockan var för mycket för en sådan aktivitet, det var nog aningen för sent för jag fick lite svårt att komma till ro och sova efteråt. Endorfinerna pumpade liksom runt!  

Men det hela fick mig att reflektera lite, en sådan här knasig sak hade jag aldrig gjort som överviktig. Då skulle jag verkligen inte få för mig att dansa hemma i min ensamhet mitt i natten! Med en massa extrakilon så hade jag ingen som helst kondition eller ork och jag rörde mig verkligen så lite som jag överhuvudtaget kunde. Men det var då det. Tacksamheten över min sleeve och hur den har förändrat mitt liv är otroligt stor!

Vet ni? Jag gjorde faktiskt om det igår kväll igen! Det här ”natt-dansandet” är kanske här för att stanna, vem vet?

Kram på er!

Kommentarer

Alltså jag dör vad kul! Skrattade högt när jag läste, både år för hög volym o h dans! Bra bra jobbat!
Kram Louise

Haha! Kul att man kan roa nån!
Men seriöst! En gräns för hög ljudexponering? Det känns lite som om storebror ser dig…!
Kramkram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.