Det blev visst ett litet blogguppehåll!

Jag har haft en hel del om och kring mig den senaste tiden och livshjulet har rullat ganska fort. Mycket både på jobbet och inte minst med mina studier samt även en del privata struliga saker. Till slut snurrade allt lite för fort och jag var tvungen att dra lite i handbromsen och prioritera helt enkelt. Då fick vissa saker vänta, såsom bloggen och lite annat.

Jag har ju en historia med utmattnings- och stressproblematik, jag körde helt enkelt slut på mig själv för några år sedan. Det tog väldigt mycket tid och kraft att ta sig tillbaka igen, dit vill jag absolut inte igen. Men jag är nu en tuff erfarenhet rikare och har lärt mig massor den hårda vägen. Framför allt klarar jag av att hantera stress på ett annat sätt nu, jag har lärt mig känna igen och stoppa alla tendenser till stress i god tid kan man säga.

Sedan har bloggen strulat lite för mig. Det har inte funkat att ladda upp några bilder, och hur kul är det med inlägg utan bilder liksom…? Men nu funkar det!

Påskledig

Just nu njuter jag i alla fall väldigt mycket av ett helt ledigt påsklov! Vi brukar oftast resa bort under påsken, men år tar jag det lugnt. Inga stora grejer är planerade och det känns så skönt! Jag försöker träna nästan varje dag och ta hand om mig. I förrgår blev det en härlig runda i Pildammsparken med min gamla pappa i riktigt vårväder. Därefter fikade vi på stan. Igår gymmade jag och fixade mina naglar. Nu på förmiddagen har jag suttit i solen och läst en bok. Massor med egentid alltså.

Bara ta dagen som den kommer

Resterande lediga dagar tar jag alltså det så lugnt jag bara kan. Jag har precis som min bloggkollega Amanda fastnat i den nya Netflix-serien Störst av allt och jag bara måste måste kolla klart på de avsnitten!

Jag tänker också laga en del mat och har några nya recept jag vill prova. Det finns även funderingar på att måla om en fondvägg i påskhelgen, vi får se. I eftermiddag ska jag i alla fall ta katterna till veterinären för den årliga vaccinationen.

  

Glad påsk!

I helgen ska vi umgås lite med nära och kära och vara ute i det härliga vårvädret så mycket det bara går. Inga större måsten alltså och det känns så bra! Jag passar på och önskar er alla en GLAD PÅSK! Njut och ta hand om er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg