Vitaminer och mineraler

Efter en magsäcksoperation är det väldigt viktigt att följa alla rekommendationer och tillföra vitaminer och mineraler dagligen. Magäcken blir mindre, maten stannar kortare tid och det naturliga upptaget förändras. Dessa råd får alla som opereras men långt ifrån alla följer dem.

Orsakerna till det kan vara många. Exempelvis så är det ju en del olika tabletter att hålla reda på. Varför ska man behöva hålla på att ta tabletter när man mår så himla bra tänker nog en del. Dessutom bör man ha koll på sina utskrivna recept och tabletterna kommer ju inte hem från apoteket av sig själv heller… ?

 Baricol har olika allt i ett-alternativ såsom brus-, tugg- och sväljtabletter som levereras direkt hem i brevlådan när man beställer. Man kan till och med prenumerera på dem, en jättebra lösning tycker jag för det gör ju alltsammans så mycket smidigare.

 

        

 

En nyhet på marknaden

Nu har Baricol lanserat ännu en nyhet i form av ett pulver som jag har testat. Det innehåller alla rekommenderade vitaminer och mineraler som vi magsäcksopererade behöver komplettera vår kost med. Dessutom är det helt fritt från både socker och sötningmedel, det gillar jag!

Rekommenderat intag är två dospåsar per dag och det funkar att ta båda samtidigt om man vill. Smaken är helt neutral och det går bra att blanda med egentligen vilken dryck som helst. Varm dryck går också bra, men pulvret blandas då i efter eventuell kokning. Det funkar faktiskt till och med med i gröt, yoghurt och kvarg!

Viktigt att tänka på är att röra om ordentligt så att man får i sig allt pulver, kalciumet har nämligen en förmåga att sjunka till botten snabbt.

 

 

Mitt betyg

Jag har testat att blanda i både smoothies, yoghurt och tunnare dryck såsom Fun Light. Jag tycker att det funkar allra bäst i en smoothie eller yoghurt som är lite tjockare i konsistensen, då märks inte pulvret så mycket. Men det är en smaksak såklart!

Testa gärna! ?

4+

Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.