Hej på er, hur har ni det?

Jag får väl erkänna att det inte finns jättemycket blogginspiration från mitt håll just nu. Detta beror på att jag har huvudet fullt med annat då jag och mina syskon har fullt upp med försäljningen av pappas hus med allt vad det innebär. Pappa ska flytta till lägenhet och att rensa ur sitt barndomshem känns i hjärtat kan jag säga. Det blir mycket nostalgi och inte minst så förstärks saknaden av min älskade mamma. Men det är väl så det ska vara antar jag…

Som sleeveopererad så måste jag ju i vilket fall som helst se till att jag äter regelbundet, så det gör jag ju såklart! Jag har fått flera önskemål igen om att beskriva en vanlig dag ur matsynpunkt så då gör vi väl det tänker jag! Håll tillgodo med en helt vanlig måndag:

Frukost

Frukost intogs kl 6.30 och den här morgonen åt jag faktiskt dagens första måltid hemma. Det blev Kesofrutti såklart och även denna gång hade jag färska bär som tillbehör, mums! Kesofrutti är som ni säkert vet en stor favorit i mitt liv och jag blandar alltid lika delar keso, vaniljkesella och Larsas fettfria grekiska yoghurt. Det blir så himla gott och riktigt proteinrikt!

Mellis

Dagens första mellanmål intogs kl 9.15. En enkel banan på språng blev det denna dag. Det funkar det oxå!

Lunch

Den medhavda lunchen kl 12 bestod av en favorit i repris, nämligen rester från frysen i form av en koreansk nudelwok. Det smakade faktiskt precis lika gott som när det var nylagat!

Mellis

Kl 15 kurrade magen igen och det var dags för eftermiddagens mellanmål. Mitt val denna dag blev två majskakor med smak av chiafrö och havssalt toppade med naturell färskost, en halv mosad avokado, körsbärstomater och rödlök, mums!

Middag

Strax innan kl 18 var jag hungrig igen! Denna dag åt jag ”ensammiddag” och jag hade faktiskt bara planerat att steka lite halloumi och pimientos de padron, det är riktigt enkelt och supergott! Jag saltade, och ringlade lite örtolja över och till sist strödde jag lite finhackad paprika över precis innan servering.

Kvällsmål

Vid 21.30-tiden åt jag dagens sista mål. Det blev kort och gott en grov macka med naturell färskost och lite röd paprika. 

Det här var alltså en helt vanlig matmåndag i mitt liv. Jag gjorde ett medvetet val och undvek sötsaker för det har blivit lite mycket av den varan på sistone så det får vänta till helgen tänker jag. Jag är inte speciellt sockerkänslig egentligen men någon måtta får det liksom vara!

Ha en skön vecka i solen och följ mig gärna på instagram om du vill!

Kommentarer

Så inspirerande!
Jag är i valet och kvalet själv att skaffa mig en minimage så försöker att lussläsa allt jag kan hitta! Denna sida är toppen!
Julia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Cannot add access token directly to the shortcode.