Det har kommit flera önskemål om en matdag i bilder igen så det kör vi på. Jag har tidigare gjort inlägg om vad jag äter under en dag här och här. Den här gången blev det en söndag och såklart befinner vi oss i semestertider. Det betyder att jag sov lite längre denna dag eftersom det inte blev träning förrän på eftermiddagen.

Jag dricker ju aldrig till maten numera men mellan måltiderna försöker jag dricka så gott det går. Fast generellt är jag dålig på vätskeintaget, jag vet…

Frukost:

•  Denna dag blev jag väckt av ena katten. Hon var gosig och hungrig så då måste man ju stiga upp! Klockan 9.30 intogs dagens första mål, ett glas Super Smoothie (ca 2 dl) och jag blandade i mitt Baricolpulver. Jag provade smaken Tropical denna gången, supergod! Innehåller bara naturliga ingredienser, inga tillsatser alls. Stort gilla på det! Dessutom drack jag 0.7 liter (1 flaska) vatten, bara för att försöka få i mig vätska och liksom ligga lite på plus. Därefter var jag mätt. Svårt det där med frukost, här kan man läsa lite mer om mina svårigheter med att äta frulle.

 

Lunch:

  • Prick klockan 12.00 blev det en tallrik rösti! Då var jag riktigt hungrig, lite svårt att äta långsamt, men det gick. Tillsammans med ett par stekta baconskivor och lite rårörda lingon så blev det en toppenlunch.

 

Mellis 1:

  • Klockan 15.15 var det dags för påfyllning inför träningspasset en dryg timme senare. Jag blandade till min egengjorda kesofrutti (recept kommer i ett eget inlägg) och delade lite färska jordgubbar som jag hade som tillbehör istället för sylt.

 

Mellis 2:

  • Klockan 17.30, efter ett väldigt svettigt CardioStep-pass, åt jag en banan. Under passet hann jag dricka nästan en liter vatten. Jag fortsatte att dricka efteråt också, all svett måste ju ersättas.

 

Middag:

  • Klockan 19.00 serverades middagen av dottern. Hon gjorde en smarrig ugnsgratinerad falukorv med smak av ajvar och serverade ris och en tomatsallad till. Jag tog bara pyttelite ris och fokuserade på korven istället.

 

Kvällis:

  • Nu är klockan 21.30 och jag har precis ätit jordgubbar med mjölk till kvällsmat. Det gäller att passa på att frossa i svenska närproducerade jordgubbar så länge det går tycker jag. Om en stund ska jag unna mig en burk pepsi max, bara för att. Det är nog den enda produkt som är light som jag konsumerar och det är enbart för smakens skull. För övrigt väljer jag inga lättprodukter om jag inte måste. 

 

En helt okej söndag

Så här har alltså min matsöndag sett ut. Jag fick till 6 mål om man nu räknar min flytande frukost som ett mål och det gör faktiskt jag. Kanske kan jag försöka få in lite mer protein, men i det stora hela är jag nöjd. Vätskeintaget har också funkat bra idag.

 Just det, höll på att glömma! Jag nallade ju lite i den här lilla godingen också innan idag. Chokladdoppade sockerbitar och hallonbåtar är mina favoriter just nu. Jag åt nog 8-10 bitar ungefär. Jag gillar förresten de mindre påsarna som numera finns vid lösgodiset i vår butik. Tummen upp för dem! 

Nu fokuserar vi på en ny vecka. Maken börjar arbeta, men jag har dock lite mer ledigt innan allvaret drar igång. Ha en bra vecka!❤️

Följ mig gärna på Instagram: Minimagen18

15+

Kommentarer

Pingback: - Levdittliv

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fler inlägg

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.